Mr. Leight brillen

De collectie ‘Mr. Leight’ komt voort uit een samenwerking tussen vader en zoon Leight, beiden gerenommeerde brilontwerpers. Mr. Leight brillen stralen luxe en vakmanschap uit. De designs zijn modern, creatief en tegelijk tijdloos en gesofisticeerd. Deze collab tussen twee verschillende generaties resulteert in een wondermooi geheel. Vader en zoon hebben dan ook eenzelfde passie: het creëren van iconische brillen. De heren Leight omschrijven deze collectie als ‘stilzwijgend onverwachts, ontegensprekelijk mooi en volledig tijdloos’.

Een bril met een verhaal

De Mr. Leight collectie wordt volledig met de hand gemaakt door Japanse ambachtsmannen. Er wordt uitsluitend gewerkt met hoogstaande materialen zoals titanium en goud. Wist je dat er achter elke bril een verhaal schuilt? Zo is er het montuur Griffith C., vernoemd naar Griffith Park in Los Angeles waar het Griffith observatorium gelegen is. Het duo trachtte de sfeer en het prachtige uitzicht over de stad, te vertalen naar de montuur.

Benieuwd naar het werk van zoon Leight? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Garrett Leight.

Mr. Leight brillen & optische monturen - optiek Lammerant Deinze
Mr. Leight brillen & optische monturen - optiek Lammerant Deinze

Op zoek naar een nieuwe bril? Maak hier je afspraak.

Op zoek naar een nieuwe bril, wens je een oogmeting of wil je (multifocale) contactlenzen proberen? Kom langs in de winkel of maak online jouw afspraak. Een afspraak is niet verplicht, maar wel handig.

Kom de nieuwste Mr. Leight brillen passen in de winkel

Winkelwagen
Scroll naar boven