Persol brillen

Persol brillen staan synoniem aan Italiaans vakmanschap. In 1917, in de stad Turijn, begint fotograaf en opticien Giuseppe Ratti met het vervaardigen van zonneglazen voor piloten. Zijn ambitie is om hen te beschermen tegen licht, zon, weer en wind. De merknaam Persol is dan ook afgeleid van Per il Sole, Italiaans voor ’voor de zon’. Het succes laat niet op zich wachten en de ‘Protector’ zonnebril wordt al snel dé favoriet van strijdkrachten en piloten van de Italiaanse luchtmacht.

Met het ontwerpen van zonnebrillen gaat Ratti’s avontuur van start. Tegenwoordig brengt Persol ook optische monturen uit.

Persol, 100% Italiaans vakmanschap

Elke bril wordt vakkundig met de hand vervaardigd en straalt de stijlvolle Italiaanse sfeer uit die zo kenmerkend is voor het merk. Persol brillen zijn onder andere te herkennen aan het massieve metalen scharnier in de vorm van een Romeins zwaard. De unieke ‘Meflecto’, een techniek waardoor de monturen flexibel zijn en de druk op de slaap vermindert, maakt Persol brillen en zonnebrillen een technisch hoogstandje.

Persol biedt een breed scala van verschillende stijlen aan. Een hippe montuur of bril met tijdloze en elegante uitstraling? Vooral de mannen vinden dan zeker hun ding in deze collectie!

Persol brillen en optische monturen - Optiek Lammerant Deinze

Op zoek naar een nieuwe bril? Maak hier je afspraak.

Op zoek naar een nieuwe bril, wens je een oogmeting of wil je (multifocale) contactlenzen proberen? Kom langs in de winkel of maak online jouw afspraak. Een afspraak is niet verplicht, maar wel handig.

Kom de nieuwste Persol brillen passen in de winkel

Winkelwagen
Scroll naar boven