Prada brillen

Prada oprichter Mario Prada interesseerde zich voor aparte materialen en texturen die hij op zijn wereldreizen tegenkwam. Denk maar aan verschillende soorten leer, stenen, maar ook de typische tortoise print. Deze innovatieve materialen worden met liefde verwerkt tot moderne accessoires die een ingetogen luxe uitstralen. In 1978 nam Miuccia Prada de taak van haar moeder over als hoofdontwerper bij het modehuis.

Eigentijdse Prada brillen voor man en vrouw

Prada lanceert ieder seizoen toonaangevende brillencollecties. De woorden die het modehuis best omschrijven zijn ook van toepassing op de Prada brillen en zonnebrillen. We zien eigentijdse en luxueuze ontwerpen, gecombineerd met een moderne visie en vernieuwende benaderingen. Het modehuis zorgt steeds voor subtiele ‘sexyness’ in de vorm van een klassevolle bril of zonnebril die elke man en vrouw een pittige zelfverzekerde uitstraling bezorgt. Ook wie wel houdt van wat kleur, is hier aan het juiste adres!

Prada brillen en optische monturen - Optiek Lammerant Deinze

Op zoek naar een nieuwe bril? Maak hier je afspraak.

Op zoek naar een nieuwe bril, wens je een oogmeting of wil je (multifocale) contactlenzen proberen? Kom langs in de winkel of maak online jouw afspraak. Een afspraak is niet verplicht, maar wel handig.

Kom de nieuwste Prada brillen passen in de winkel

Winkelwagen
Scroll naar boven