Theo brillen

De kleurrijke brillen van het Belgische brillenmerk Theo staan synoniem aan design. Houd je van Theo, dan houdt je ongetwijfeld van uniek vakmanschap. Op een ongeëvenaarde manier combineren Theo brillen zowel comfort, als uniek ontwerp in één montuur. Er zijn brillen in acetaat, maar ook in titanium. Titanium is een ijzersterk, maar heel licht materiaal. Zo geniet jij, de brillendrager van een optimaal draagcomfort en een bril met duurzaam karakter.

Een Theo bril ademt energie uit en past bij een sterke persoonlijkheid. Hij vormt als het ware jouw visitekaartje. Durven is de boodschap!

Geslaagde collabs met artiesten

Theo werkt regelmatig samen met andere artiesten: ontwerpers, kunstenaars, … Zo is de ‘Strook’ collectie voortgevloeid uit een samenwerking met de Brugse streetartist Stefaan de Crook aka Strook. Voor hun zonnebrillen werkt het merk samen met Belgisch ontwerper Tim Van Steenbergen. De twee Antwerpse labels slaan de handen al jaren in elkaar. Ze brengen zonnebrillen met een unieke look, vaak met een duidelijke knipoog naar het werk van zijn grootvader, de architect René Van Steenbergen.

De Eye-Witness brillenreeks is Theo’s speeltuin. Een Eye-Witness bril zal nooit symmetrisch zijn. Daarnaast hebben brillen uit deze reeks steeds 2 contourlijnen in een verschillende kleur, leidend tot een subtiel, maar soms ook fel contrast. Smaakt naar meer? Als erkend Theo verdeler hebben we steeds de nieuwste Theo brillen in de winkel. Op onze blog trachten we jou steeds op de hoogte te houden van de meest recente Theo brillenreeksen.

Theo brillen & optische monturen - Optiek Lammerant Deinze
Theo brillen & optische monturen - Optiek Lammerant Deinze

Op zoek naar een nieuwe bril? Maak hier je afspraak.

Op zoek naar een nieuwe bril, wens je een oogmeting of wil je (multifocale) contactlenzen proberen? Kom langs in de winkel of maak online jouw afspraak. Een afspraak is niet verplicht, maar wel handig.

Kom de nieuwste Theo brillen passen in de winkel

Winkelwagen
Scroll naar boven