Tom Ford brillen

Tom Ford blijft één van de Italiaanse parels uit ons gamma. Wist je dat Tom Ford aanvankelijk begon met het ontwerpen van brillen? Pas later volgde cosmetica, kledij en accessoires. Hoewel de Tom Ford brillencollectie enkele tijdloze klassiekers bevat, tracht het label ieder seizoen uit te pakken met vernieuwende ontwerpen. Zo blijven z’n brillen moeiteloos het verwachtingsvolle publiek van de 21e eeuw verleiden.

Van hoorn tot een moderne metaal look

Tom Ford houdt van brillen in bruine kleurschakeringen met een duidelijke voorkeur voor ronde of pantos modellen. Daarnaast zien we subtiele grijstinten of zachtroze, maar evengoed felrood of blauw. Probeer zeker ook de – eigenhandig door Tom Ford geselecteerde – hoornen brillen. De designer z’n lievelingsmonturen kwamen voor de gelegenheid in een exclusieve hoornen uitvoering. Die zijn enkel verkrijgbaar bij geselecteerde opticiens.

Dit seizoen zien we prachtige combinaties van acetaat met metaal: een metalen neusbrug, elegante metalen veren… Wij zijn fan! Verwacht je aan tijdloze, stijlvolle monturen die meteen in het oog springen.

Tom Ford brillen & optische monturen - Optiek Lammerant Deinze
Tom Ford brillen & optische monturen - Optiek Lammerant Deinze

Op zoek naar een nieuwe bril? Maak hier je afspraak.

Op zoek naar een nieuwe bril, wens je een oogmeting of wil je (multifocale) contactlenzen proberen? Kom langs in de winkel of maak online jouw afspraak. Een afspraak is niet verplicht, maar wel handig.

Kom de nieuwste Tom Ford brillen passen in de winkel

Winkelwagen
Scroll naar boven