Very French Gangsters kinderbrillen

De kinderbrillen van Very French Gangsters worden ontworpen én geproduceerd in Frankrijk. De frivoliteit van deze monturen tovert een glimlach op elk kindergezicht. En op dat van de ouders. Mooie kleurencombinaties en speelse vormen imponeren zelfs kinderen die nou niet echt laaiend enthousiast zijn over het dragen van een bril. Da’s beloofd!

Hippe kinderbrillen voor kleuters en tieners

Op zoek naar een hippe kinderbril? Dan vind je in het brillenmerk Very French Gangsters misschien wel de perfecte match! Kinderen vanaf drie jaar, tot tieners rond de leeftijd van veertien, kunnen in deze collectie hun gading vinden. De vele verschillende modellen zijn er daarom in meerdere maten. Ze kregen ook nog eens hele leuke namen zoals Very Preppy, Very Friendly of Very Nice. Zo wordt het dragen van een bril geen helse opdracht, maar is de bril simpelweg een leuk en handig accessoire.

Daarnaast is het comfort van de Very French Gangsters kinderbrillen een grote troef van het merk. Dankzij de flexibele uiteinden kunnen we de veren (of beentjes van de bril) perfect om de oorschelp plooien. Zo blijft de montuur goed en comfortabel zitten. Ideaal voor de kleine avonturiers die graag zorgeloos ravotten.

Very French Gangsters kinderbrillen - Optiek Lammerant Deinze
Very French Gangsters kinderbrillen - Optiek Lammerant Deinze

Op zoek naar een nieuwe kinderbril? Maak hier je afspraak.

Op zoek naar een nieuwe bril, wens je een oogmeting of wil je (multifocale) contactlenzen proberen? Kom langs in de winkel of maak online jouw afspraak. Een afspraak is niet verplicht, maar wel handig.

Kom de nieuwste Very French Gangsters kinderbrillen passen in de winkel

Winkelwagen
Scroll naar boven