Design Naturell

Design Naturell

DESIGN NATURELL BRILLEN

Een buffelhoornen bril combineert de exclusiviteit van het natuurlijk materiaal met het vakmanschap van de brillenmaker. Een hoornen bril is licht, allergievrij en comfortabel. Dat maakt ze buitengewoon vriendelijk voor onze huid. Belangrijke voordelen voor mensen met een overgevoelige huid of allergie aan metaal.

Een unieke bril met natuurlijk patroon

Natuurlijke patronen maken iedere bril uniek in kleur. Vakmensen bij Design Naturell werken de monturen tot in detail met de hand af. Op deze manier heb je een bril die zich onderscheidt door zijn handgemaakte, unieke karakter en niet per duizenden stuks van de band rolt. Design Naturell past een strenge selectie toe op buffelhoorn. Slechts 20% van de buffelhoorn is uiteindelijke geschikt voor de productie van monturen. Zo hebben heel wat wilde waterbuffels, door het wilde leven of droge periodes, beschadigde hoorns. Daarom wordt enkel buffelhoorn van de gekweekte waterbuffel gebruikt. Belangrijke nota: de hoorns worden pas gebruikt eens de buffel overleden is.

Ontdek zeker ook de hoornen accessoires zoals armbanden en kettingen in de winkel!

Om de veiligheid van onze klanten, maar ook ons personeel te garanderen, werken we momenteel nog steeds zoveel mogelijk op afspraak. Wens je een Polatest? Dan kan je enkel telefonisch een afspraak maken op 09 386 22 73.

Is het uur waarop je wenst langs te komen reeds bezet? Bel ons gerust op 09 386 22 73. Afhankelijk van het aantal beschikbare collega's & geplande afspraken, bekijken we meteen of een afspraak al dan niet nog mogelijk is.