Dior

Dior

DIOR BRILLEN

Dior gaat helemaal voor jong en modern. Naast de bruin- en grijstinten vormen sprankelende kleuren de hoeksteen van de brillencollectie. De wisselwerking tussen verschillende tinten maakt het haute couture gehalte helemaal waar, aangevuld met hedendaagse toetsen.

een moderne mix van metalen & kunststof brillen

De laatste jaren spendeerde het modehuis veel energie aan het moderniseren van hun brillencollectie. In 2015 lanceerde Dior een nieuwe reeks brillen onder de naam Montaigne, een verwijzing naar het eerste couture huis van het merk. De brillen kregen een frisse, moderne look zonder de tijdloze uitstraling van het modehuis uit het oog te verliezen. Denk aan: vloeiende en elegante vormen in havana, zwart, bordeaux, groen of gecombineerde kleuren.

In 2017 kwamen de nieuwste DiorEssence brillen op de markt, herkenbaar aan de afwerking met de ‘CD’ initialen. Ook de mannencollectie is helemaal vernieuwd! Dior speelt in op dé hipste eyeweartrend: brillen in metaal. Zo zien we ronde vormen, maar ook oversized, vierkante modellen. Wij zijn alvast fan! PS: Je vindt de nieuwste Dior sunnies steeds in de webshop.

 Shop DIOR zonnebrillen 

Om de veiligheid van onze klanten, maar ook ons personeel te garanderen, werken we in de eerste weken van de heropening (na Covid-19) bij voorkeur op afspraak. Is het uur waarop je wenst langs te komen reeds bezet? Neem dan even telefonisch contact op: 09 386 22 73

Afhankelijk van het aantal beschikbare collega's & geplande afspraken, bekijken we meteen of een afspraak al dan niet nog mogelijk is.