FEB31st

FEB31st

FEB31st brillen

De warmte van hout, de sprankel van kleur. Met de FEB31st brillen brengt Optiek Lammerant een frisse Italiaanse wind naar de winkel. Zoals de meeste Italianen, gaan de ontwerpers van FEB31st prat op design. Ze gaan echter een stap verder en dagen de brildrager uit met hun speelse wisselwerking tussen hout en kleur.

13 verschillende houtlagen versmolten tot 1 bril

FEB31st brillen bestaan uit 13 houten kleurplaten nauwkeurig achter elkaar gemonteerd. De verschillende kleuren brengen zo ongeziene nuances in het design. Hierbij wordt comfort niet ondermijnd. De monturen worden dankzij doorgedreven innovatie zodanig ontworpen dat de draagbaarheid gegarandeerd blijft. Bovendien voelen deze brillen heel licht aan op de neus.

Zelf jouw bril samenstellen? Bij FEB31st kan je ook kiezen om jouw montuur te laten personaliseren. Samen met jou overlopen we de mogelijke kleurencombinaties en adviseren we welke vorm bij je past.

 

Om de veiligheid van onze klanten, maar ook ons personeel te garanderen, werken we momenteel nog steeds zoveel mogelijk op afspraak. Wens je een Polatest? Dan kan je enkel telefonisch een afspraak maken op 09 386 22 73.

Is het uur waarop je wenst langs te komen reeds bezet? Bel ons gerust op 09 386 22 73. Afhankelijk van het aantal beschikbare collega's & geplande afspraken, bekijken we meteen of een afspraak al dan niet nog mogelijk is.