Hoffmann

Hoffmann

HOFFMANN Natural Eyewear BRILLEN

De natuur lever de materialen voor de brillen van het Duitse Hoffmann Natural Eyewear. Sinds 1978 ontwerpt het bedrijf hoornen monturen uit natuurlijke buffelhoorn. Die buffelhoorn is afkomstig van de Indische waterbuffel. De hoornen brillen zijn volledig handgemaakt volgens het traditionele vakmanschap en de kunst van het brillen maken. Dankzij hun vakkennis en zorg voor de materialen, creëert men zeldzame, handgemaakte parels. Het unieke karakter van het natuurlijk materiaal wordt daarbij behouden en geaccentueerd.

Unieke brillen gemaakt uit hoorn

Elk montuur is een uniek en ongeëvenaard meesterwerk. Hoornen brillen voelen zeer licht en aangenaam op de huid, waardoor de bril comfortabel is om te dragen. Doordat iedere hoorn een andere structuur heeft, is ook ieder montuur uniek in kleur. Let wel, voor de productie van deze monturen werden geen dieren geslacht, de hoorn wordt gebruikt van reeds overleden dieren. Meer weten? U leest het verhaal van Hoffmann op onze blog.

Om de veiligheid van onze klanten, maar ook ons personeel te garanderen, werken we momenteel nog steeds zoveel mogelijk op afspraak. Wens je een Polatest? Dan kan je enkel telefonisch een afspraak maken op 09 386 22 73.

Is het uur waarop je wenst langs te komen reeds bezet? Bel ons gerust op 09 386 22 73. Afhankelijk van het aantal beschikbare collega's & geplande afspraken, bekijken we meteen of een afspraak al dan niet nog mogelijk is.