Linda Farrow

Linda Farrow

LINDA FARROW BRILLEN

Luxe brillenmerk Linda Farrow, opgericht in 1970, viel meteen in de smaak bij hippe Londenaars en de internationale jetset. Farrow experimenteerde met tal van vormen en stijlen, maar gaf midden jaren ’80 haar bloeiende carrière op om zich te focussen op het gezinsleven. In 2003 blies Simon Jablon – zoon van – samen met z’n vriendin nieuw leven in het merk. Hoe dat in z’n werk ging, lees je op onze blog.

Titanium brillen in zachte tinten

Dankzij vermaarde samenwerkingen uit het verleden – met onder andere Dior en Yves Saint Laurent – zagen ook nieuwe designers wel wat in een samenwerking. Denk maar aan Jeremy Scott, Dries van Noten, The Row of Prabal Gurung. Daarnaast heeft Linda Farrow uiteraard een eigen brillen en zonnebrillenlijn. Je herkent ze aan de fijne vormen, frames in zilver, goud of koperkleurig metaal, maar ook zachte kleuren als nude roze of taupe.

Linda Farrow brillen zijn gemaakt uit het sterke, maar ultralichte titanium. Dat maakt de brillen iets duurder, maar dat zijn ze zeker waard! Linda Farrow heeft bovendien ook een goedkopere reeks brillen en zonnebrillen. Kom deze prachtige collectie nu proberen in de winkel!

 Shop Linda Farrow zonnebrillen