Lindberg Horn

Lindberg Horn

ABOUT LINDBERG HORN

De Lindberg Horn monturen combineren titanium met buffelhoorn. Het zorgt voor een mix van moderne cool en old school luxe. Zoals alle Lindberg brillen zijn ook de hoornen monturen handgemaakt en volledig uniek. Hoorn is namelijk een natuurlijk materiaal waardoor kleur en tint telkens verschilt. Het vraagt tijd om twee stukken hoorn te vinden die in kleur en aftekening bij elkaar passen.

LINDBERG HORN BRILLEN

Hoorn is vergelijkbaar met onze nagels en haren: het is zowel sterk en stevig als poreus en breekbaar. De voorzijde van het montuur bestaat uit verschillende hoornlagen waardoor dit levendige materiaal extra stevigheid en stabiliteit krijgt. De voorzijde van de Lindberg Horn heeft het aanzicht van een vol montuur. Een groot verschil met het fijn air titanium draadbrilletje waarmee Lindberg faam heeft verworven.

Omdat Lindberg Eyewear waakt over het draagcomfort van de bril, zijn neusbrug, veren en scharnieren van titanium. Dat geeft deze monturen een modern, industrieel kantje. Voor wie het nog iets exclusiever mag, is er de Lindberg Precious collectie: gouden brillen al dan niet in combinatie met hoorn.