Lindberg Precious

Lindberg Precious

ABOUT LINDBERG

Lindberg bouwt verder op de Deense designtraditie van discrete elegantie en zorgvuldige eenvoud. Hun ontwerpen hebben tientallen prestigieuze designprijzen gewonnen. Met een unieke combinatie van aandacht voor details, gepatenteerde technologie en individueel vakmanschap slaagt men erin een opmerkelijke visuele impact te maken. De ontwerpers werken met op verantwoorde manier gewonnen materialen zoals titanium, acetaat, goud, platina en diamanten. Elk montuur is een statement over esthetiek en feilloos vakmanschap.

LINDBERG PRECIOUS BRILLEN

Lindberg Precious is de meest exclusieve parel die Optiek Lammerant haar klanten aanbiedt. De lijn, onderdeel van de Lindberg collectie, biedt pure luxe aan op het topje van uw neus. In de brillen wordt 18 karaat goud verwerkt. Daarenboven is de Precious-lijn ook met platinum verkrijgbaar, nog puurder dan goud. De elegantie straalt van de bril af, uw gezicht schittert. En de diamanten ook.

De Lindberg Precious monturen zijn tevens beschikbaar in combinatie met natuurlijk dierenhoorn zoals buffelhoorn, mammoet slagtand en muskusos hoorn. Want wist je dat iedere hoornen bril uniek is? Je leest er hier meer over!