Lucas de Staël

Lucas de Staël

LUCAS DE STAEL BRILLEN

De Franse ontwerper Lucas de Staël blijft verrassen met originele ontwerpen. Hij maakt gebruik van staal in combinatie met natuurlijke materialen als hout, leder of zelfs leisteen. Een bril met karakter en unieke look! Probeer deze luxueuze en ultralichte brillen in de winkel.

handgemaakte monturen in leder, kurk of leisteen

Lucas de Staël brillen zijn er in leisteen en leder, maar ook exclusieve materialen als lézard of salamanderhuid. Je krijgt er zelfs oorbellen en manchetknopen bij in dezelfde uitvoering van je bril. Het merk blijft op zoek naar unieke, natuurlijke materialen. De nieuwste brillen binnen de collectie zijn afgewerkt met gerookte kurk. Sinds mei 2016 is er ook iedere maand een gelimiteerd model verkrijgbaar, telkens afgewerkt met exotische materialen zoals waterslang of pijlstaartrog.

Om de veiligheid van onze klanten, maar ook ons personeel te garanderen, werken we momenteel nog steeds zoveel mogelijk op afspraak. Wens je een Polatest? Dan kan je enkel telefonisch een afspraak maken op 09 386 22 73.

Is het uur waarop je wenst langs te komen reeds bezet? Bel ons gerust op 09 386 22 73. Afhankelijk van het aantal beschikbare collega's & geplande afspraken, bekijken we meteen of een afspraak al dan niet nog mogelijk is.