Oakley

Oakley

OAKLEY BRILLEN & sportbrillen

Wist u dat het brillenmerk Oakley genoemd is naar de geliefde hond van de oprichter? Het begon allemaal met de visie van Jim Jannard, die de inferieure kwaliteit van producten die hij zelf gebruikte zat was. Het eerste voorwerp in 1975 waarop hij zijn pijlen richtte, was een handvat voor de BMX industrie. En met succes: dat speciale rubber dat ook grip geeft bij transpiratie, wordt nog steeds gebruikt op de oortips en neusbrug van de meeste Oakley brillen en zonnebrillen.

Ultralichte brillen voor een unieke sportbeleving

Oakley profileert zichzelf als het sportmerk bij uitstek. Een Oakley sportbril is een ware musthave voor wie houdt van een sportieve en actieve levensstijl.Bij Oakley stelt men alles in het werk om zowel brillen als zonnebrillen te ontwerpen waarmee sportfanaten hun sport optimaal kunnen beoefenen.

Meer weten over de verschillende mogelijkheden die Oakley jou biedt? Van hun beste designs, sportspecifieke zonneglazen tot gepolariseerde lenzen. Neem dan zeker een kijkje in de sectie sportbrillen of kom langs in de winkel. Wij helpen jou graag verder!