Theo

Theo

Theo brillen

Wie Theo zegt, zegt design. Wie voor Theo kiest, kiest voor design. Wie van Theo houdt, houdt van design. Kortom, Theo IS design. Op een ongeëvenaarde manier combineert Theo comfort en een uniek ontwerp in 1 montuur. De bril ademt energie uit en past bij een sterke persoonlijkheid. Hij vormt als het ware jouw visitekaartje. Durven is de boodschap!

Geslaagde collabs met artiesten

Theo werkt regelmatig samen met anders artiesten: ontwerpers, kunstenaars, … Zo is de ‘Strook’ collectie voortgevloeid uit een samenwerking met de Brugse streetartist Stefaan de Crook aka Strook. Voor hun zonnebrillen werkt het merk samen met Belgisch ontwerper Tim Van Steenbergen. Die twee Antwerpse labels slaan de handen al jaren in elkaar. Ze brengen zonnebrillen met een unieke look, vaak met een duidelijke knipoog naar het werk van zijn grootvader, de architect René Van Steenbergen.

De Eye-Witness reeks, is Theo’s speeltuin. Een Eye-witness bril zal nooit symmetrisch zijn en heeft steeds 2 contourlijnen in een verschillende kleur, dit zorgt dan voor een subtiel maar soms ook fel contrast.