Maak een afspraak

Maak een afspraak

Maak een afspraak

Maak hier jouw afspraak voor een oogmeting of het kiezen van een nieuwe bril of zonnebril. In de winkel geven we je graag meer uitleg over het brillenglas dat best past bij je activiteiten, sterkte en montuur. Wil je unifocale of multifocale contactlenzen proberen? Ook dan helpen wij je met plezier op weg.

Opgelet: Heb je een zwaardere sterkte en wens je een nieuwe oogmeting? Draag die dag geen contactlenzen, maar een bril en kom – als het kan – zo vroeg mogelijk. Draag je harde lenzen en moeten deze aangepast worden? Zorg dan dat je zeker 2 weken een bril draagt. Zo zijn we zeker dat de nieuwe meting correct is.

COVID update: Vanaf heden is het niet langer verplicht om een afspraak te maken. Uiteraard is dit nog steeds mogelijk via het onderstaande formulier.

Is het uur waarop je wenst langs te komen reeds bezet? Neem dan telefonisch contact op via 09 386 22 73. Afhankelijk van het aantal beschikbare collega's & reeds geplande afspraken, bekijken we meteen of een afspraak nog mogelijk is.

Wens je een afspraak voor een Polatest te maken? Dat kan enkel telefonisch op 09 386 22 73.