Maak een afspraak

Maak een afspraak

Maak hier jouw afspraak voor een oogmeting of het kiezen van een nieuwe bril of zonnebril. In de winkel geven we je graag meer uitleg over het brillenglas dat best past bij je activiteiten, sterkte en montuur. Wil je unifocale of multifocale contactlenzen proberen? Ook dan helpen wij je met plezier op weg.

Opgelet: Heb je een zwaardere sterkte en wens je een nieuwe oogmeting? Draag die dag geen contactlenzen, maar een bril en kom – als het kan – zo vroeg mogelijk. Draag je harde lenzen en moeten deze aangepast worden? Zorg dan dat je zeker 2 weken een bril draagt. Zo zijn we zeker dat de nieuwe meting correct is.

Om de veiligheid van onze klanten, maar ook ons personeel te garanderen, werken we momenteel nog steeds zoveel mogelijk op afspraak. Wens je een Polatest? Dan kan je enkel telefonisch een afspraak maken op 09 386 22 73.

Is het uur waarop je wenst langs te komen reeds bezet? Bel ons gerust op 09 386 22 73. Afhankelijk van het aantal beschikbare collega's & geplande afspraken, bekijken we meteen of een afspraak al dan niet nog mogelijk is.