Ontspannen rijden met ZEISS DriveSafe

Ontspannen rijden met ZEISS DriveSafe

ZEISS DRIVESAFE BRILLENGLAZEN

Heel wat mensen voelen zich onzeker en onveilig tijdens het rijden bij slechte weersomstandigheden, zoals tijdens een storm, ’s nachts of in de schemering. Vooral op ongekende wegen kan rijden in het donker, bij neerslag of mist voor extra stress zorgen. Wist je dat gemiddeld 83% van de brildragers ook bestuurder is? Reden te meer om een veilig rijgedrag na te streven.

Enkele vaak voorkomende problemen bij autobestuurders:

  • Slecht zicht bij slechte en donkere weersomstandigheden als regen, duister of mist waardoor je objecten of personen niet snel genoeg opmerkt
  • Verblinding door koplampen van tegemoetkomend verkeer
  • Moeite met herfocussen tussen de weg en het dashboard

Een brillenglas voor dagelijks gebruik

Met de DriveSafe brillenglazen introduceert glasfabrikant ZEISS een brillenglas voor dagelijks gebruik met speciale kenmerken om meer ontspannen te kunnen rijden. Het geoptimaliseerd design en speciale coating garanderen je een veiliger en comfortabeler gevoel in het verkeer.

De DriveSafe brilglazen zijn uitermate geschikt voor mensen die vaak op baan zijn, zoals werfleiders of vertegenwoordigers… Maar ook voor al wie zich simpelweg zekerder zou voelen in de wagen: gezinnen met kleine kinderen of oudere personen. Denk niet alleen aan jouw veiligheid, maar ook aan die van de mensen rondom jou.

UNIEK DESIGN

Drie unieke elementen zorgen dat rijden veiliger en comfortabeler wordt.

  1. Luminance Design-technologie houdt rekening met de pupilgrootte bij weinig licht.
  2. DuraVision DriveSafe ontspiegeling vermindert waargenomen schittering tot 64%.
  3. Het brildesign van de multifocale versie heeft een tot 43% groter zichtgedeelte voor de middellange afstand om het scherpstellen tussen dashboard en spiegels makkelijker te maken. Het vertezicht is tot 14% breder om het zicht op het wegdek te verbeteren.

ZEISS-DriveSafe-voordelen

Gecombineerd met de iScription-technologie van ZEISS, bieden de DriveSafe brillenglazen het ultieme rijcomfort.

Meer weten? Kom vrijblijvend langs in de winkel en vraag ons gerust meer uitleg.