Over Ons

Over Ons

Welkom bij Optiek Lammerant!

Jouw bril is niet enkel het verlengde van je persoonlijkheid, maar moet ook bij je gezicht passen. Bij de zoektocht naar de perfecte montuur, spelen heel wat factoren mee. Een ruim assortiment is alvast een goed begin, want bij ieder gezicht en karakter hoort een verschillende bril. Wij volgen daarom de laatste modetrends voor jou op de voet. Als vakspecialisten in hart en nieren, beschikken we bovendien over een geoefend oog. Gelaatstrekken analyseren en je daarbij perfect passende monturen aanreiken, is zowat onze tweede natuur. Ook op de dienst na verkoop en de punctuele plaatsing van brillenglazen zijn we bij Optiek Lammerant terecht heel trots.

Tot jouw dienst staan ervaren en professionele mensen met passie voor het vak. Elk van ons probeert jou een unieke belevenis te schenken en je optimaal te helpen bij de zoektocht naar jouw nieuwe bril. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent en halen alles uit de kast om een bevredigend resultaat te bekomen.

Graag tot in de winkel,

team Lammerant

Sinds 1958

Wist je dat Optiek Lammerant al bestaat sinds 1958? Toen stampte Eric Lammerant de zaak uit de grond. Elf jaar later kwam Christa hem vergezellen. Lieven De Clercq, de huidige zaakvoerder, leerde er na zijn opleiding tot opticien de kneepjes van het vak. Later nam hij de zaak over onder de bestaande naam. Een naam die misschien wel een belletje doet rinkelen, want Optiek Lammerant is intussen uitgegroeid tot een vaste waarde in de optieksector.

Wil je op de hoogte blijven van ons dagelijks reilen en zeilen? Volg optiek Lammerant op Facebook, Instagram of schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

PERS, collabs & Publicaties

Ieder jaar publiceren we een winter- en zomermagazine. Daarin ontdek je een selectie van de mooiste brillen en zonnebrillen voor het komende seizoen. De complete collectie is steeds te bewonderen en te passen in de winkel. Daarnaast slaan we regelmatig de handen ineen met bloggers of opkomende talenten. Zo werkten we reeds samen met Fashionata blogger Sofie Valkiers, de Antwerpse schone Annabel Pesant of beauty expert Nanja Massy!

Af en toe duiken we op op een andere locatie. Tijdens zomer van 2015 vond je ons in Knokke. Daar opende Nanouk De Cauwer, het brein achter #nanouklebog en de luxe tweedehandswebsite ‘Preloved’, de conceptstore ‘Jackie Jane’. Sinds 2019 is er ook onze concept store, Frames and Faces. Daar ontdek je hippe en betaalbare brillen voor ‘the young at heart’.

Doorblader onze magazines

 

COVID update: Vanaf heden is het niet langer verplicht om een afspraak te maken. Uiteraard is dit nog steeds mogelijk via het onderstaande formulier.

Is het uur waarop je wenst langs te komen reeds bezet? Neem dan telefonisch contact op via 09 386 22 73. Afhankelijk van het aantal beschikbare collega's & reeds geplande afspraken, bekijken we meteen of een afspraak nog mogelijk is.

Wens je een afspraak voor een Polatest te maken? Dat kan enkel telefonisch op 09 386 22 73.