Wat onze klanten zeggen

Wat onze klanten zeggen

Ik hou van de sfeer in de zaak, de persoonlijke aanpak, het respect voor de klant, de SUPER service niet alleen bij aankoop maar ook achteraf, ook vind ik het zeer aangenaam dat nog steeds dezelfde mensen aan het roer staan. Zo kennen ze je smaak en persoonlijkheid. Ons laatste bezoek met Lena, ons dochtertje met Downsyndroom, is me bijgebleven. Jullie waren ook lief en geduldig voor haar. Dat stel ik op prijs!

V. Noppe

Ik koos voor Optiek Lammerant omdat ik telkens tevreden naar buiten ga, er is een ruime keuze waardoor je er altijd dé perfecte bril zal vinden.

A. Coppers

Ik kom al sinds het eerste leerjaar naar jullie winkel. Ik word 25 in november en ben nog steeds héél tevreden van jullie behulpzaamheid, eerlijkheid over welke montuur wel en niet bij je past. Ik hou van de vriendelijkheid en behulpzaamheid, steeds opnieuw!

T. Vermoere

Het enorme aanbod in brillenland Lammerant… Met echte brillen heb ik géén ervaring, maar met de zonnebrillen des te meer! Altijd een whaaaaaw-gevoel! Je krijgt er een professionele begeleiding, ook de na-service is toppie!

C. Wauters

Optiek Lammerant is een meerwaarde in Deinze, een zaak om trots op te zijn! Een bril draag ik (voorlopig) nog niet, maar de aankoop van een nieuwe zonnebril is er altijd een beleving. Ze hebben een enorme keuzen en zorgen dat het plaatje klopt!

C. Wauters

De aanpak van het team is heel professioneel. Ze zijn heel vriendelijk en overleggen onderling om een gepaste bril te vinden. Men luistert ook goed naar de wensen van de klant. Niets wordt opgedrongen, waardoor ik me helemaal op mijn gemak voelde. De winkel heeft een mooie uitstraling: strak, maar toch warm. De buitenkant nodigt uit om binnen te gaan. Voor een volgende bril ga ik zeker terug.

B. De Boel

Deel jouw mening met ons