Caroline Abram

Caroline Abram

CAROLINE ABRAM ZONNEBRILLEN

Na enkele jaren ervaring in de optiek richt de Française Caroline Abram het bedrijf Filao Paris op. Ze ontwerpt er juwelen, brillenaccessoires en enkele eerste brillen. Als dochter van een opticien en oogarts zat het vak haar in de genen. In 2008 besluit Caroline Abram voluit voor haar eigen brillenlijn te gaan. Alle Caroline Abram zonnebrillen zijn heel vrouwelijk en omvatten zowel ingetogen monturen als uitgesproken modellen met vrolijke kleurencombinaties.

EEN VROUWELIJKE BRIL MET PIT

Het valt op dat Caroline Abram dol is op vlindermodellen, die – ingetogen of net heel uitgesproken – vaak in de collecties opduiken. Zowel in de acetaten of metalen monturen zien we die knipoog naar haar eigen vrouwelijke verschijning! Typerend is haar gebruik van verschillende stijlinvloeden en warme, diepe kleuren zoals koper, bordeaux, groen… Een kenmerk dat voortvloeit na jaren op Afrikaanse en buitenlandse bodem. Een unieke, vrouwelijke zonnebril met karakter? Dan ben je aan het juiste adres!

Op onze webshop ontdek je alvast de kleurrijke brillenkettingen van Caroline Abram. De Caroline Abram zonnebrillen vind je in de winkel.

Shop Caroline Abram brillenkettingen

Om de veiligheid van onze klanten, maar ook ons personeel te garanderen, werken we momenteel nog steeds zoveel mogelijk op afspraak. Wens je een Polatest? Dan kan je enkel telefonisch een afspraak maken op 09 386 22 73.

Is het uur waarop je wenst langs te komen reeds bezet? Bel ons gerust op 09 386 22 73. Afhankelijk van het aantal beschikbare collega's & geplande afspraken, bekijken we meteen of een afspraak al dan niet nog mogelijk is.