Cartier

Cartier

CARTIER zonnebrillen

Al meer dan 25 jaar presenteren wij met de trots de prachtige Cartier zonnebrillen en brillen. Sinds jaar en dag verwent het modehuis z’n cliënteel met pure luxe en staan zij garant voor klasse en elegantie. Met dank aan een collectie die voortdurend vernieuwd en moderniseert, behouden Cartier monturen hun tijdloze karakter en typische Franse charme.

Cartier, een juweeltje op je neus

Cartier zonnebrillen zijn er in kunststof, metaal of titanium. Van heel discrete monturen, tot brillen die je ogen volop in de kijker zetten dankzij subtiele details. Zo zijn er modellen met een doublé laag, in 24-karaats goud, bezet met briljanten of afgewerkt met hoorn. Cartier zonnebrillen, die er zijn voor mannen en vrouwen, verwijzen vaak naar hun accessoires. Mooie voorbeelden zijn de Trinity ring of Love bracelet. Een stijlvol accent voor de echte Cartier kenner.

Voor meer informatie over de Cartier collectie kan je vrijblijvend contact opnemen of langskomen in de winkel. Ontdek hier alvast een greep uit ons aanbod Cartier zonnebrillen.

Shop Cartier zonnebrillen

Om de veiligheid van onze klanten, maar ook ons personeel te garanderen, werken we momenteel nog steeds zoveel mogelijk op afspraak. Wens je een Polatest? Dan kan je enkel telefonisch een afspraak maken op 09 386 22 73.

Is het uur waarop je wenst langs te komen reeds bezet? Bel ons gerust op 09 386 22 73. Afhankelijk van het aantal beschikbare collega's & geplande afspraken, bekijken we meteen of een afspraak al dan niet nog mogelijk is.