Chanel

Chanel

ABOUT CHANEL

Chanel heeft door de jaren heen een imago opgebouwd dat kort samen te vatten is: tijdloze klasse! Zowel klassieke vrouwen als jonge fashionista’’s vinden hun gading in de Chanel zonnebrillen. Het luxemerk focust elk seizoen op de schoonheid van de vrouw en laat haar schitteren door subtiele accenten. Het modehuis haalt dikwijls inspiratie uit haar rijk verleden. Denk maar aan de juwelen van Gabrielle Chanel, de locatie van de allereerste winkels of iconische stukken zoals de handtas 2.55.

CHANEL ZONNEBRILLEN

Chanel vertrekt voor haar eyewearcollectie steeds vanuit enkele vaste thema’s die verwerkt worden in de veren van de brillen en zonnebrillen. De signature brillenreeks herken je aan het subtiel geplaatste CC-logo. De chain en quilting zonnebrillen hebben respectievelijk een schakeldetail in de veren of zijn afgewerkt met quilted branches in leder of stof. Dan is er natuurlijk nog Mademoiselle Coco Chanel’s geliefde bloem, de Camelia. De exclusieve lijnen bestaan uit de pearl, bijou en runway reeksen. Chanel zonnebrillen zijn, net zoals de handtassen en juwelen, een echt musthave accessoire.

De nieuwste Bijou brillen en zonnebrillen staan deze zomer volledig in het teken van de camelia. Ontdek deze pareltjes op onze blog of kom ze gewoon proberen in de winkel!