Chanel

Chanel

CHANEL zonnebrillen

Chanel heeft door de jaren heen een imago opgebouwd dat kort samen te vatten is: tijdloze klasse! Zowel klassieke vrouwen als jonge fashionista’s vinden hun gading in deze brillen en zonnebrillen. Chanel focust elk seizoen op de schoonheid van de vrouw en laat haar door subtiele accenten schitteren. Het modehuis haalt dikwijls inspiratie uit haar rijk verleden. Denk maar aan de juwelen van Gabrielle Chanel, de locatie van de allereerste winkels of iconische stukken zoals de handtas 2.55.

Signature logo’s, Chain of quilting details

Voor haar brillencollecties werkt het modehuis steeds met enkele terugkerende thema’s die verwerkt worden in de details van de brillen en zonnebrillen. De signature brillenreeks herken je aan het subtiel geplaatste Chanel logo. De chain en quilting brillen hebben respectievelijk een schakeldetail in de veren of zijn afgewerkt met quilted branches in leder of stof. Dan is er natuurlijk nog Mademoiselle Coco’s geliefde bloem, de Camelia.

Chanel zonnebrillen zijn, net zoals de handtassen en juwelen, een echt musthave accessoire voor modeliefhebbers. De Chanel zonnebrillen zijn exclusief verkrijgbaar in de winkel, maar in onze online cataloog ontdek je alvast enkele van onze favorieten.

Shop Chanel zonnebrillen