Dior

Dior

DIOR zonnebrillen

Dior is een van de bekendste Franse modehuizen. De collectie omvat zowel klassieke en tijdloze items als iets speelse, stoerdere of opvallende stuks. Dat maakt het merk dan ook geliefd bij jong en oud. En dat geldt ook voor hun zonnebrillen! Jaar na jaar staat het modehuis garant voor toonaangevende ontwerpen.

Musthave zonnebrillen voor dames en heren

De Dior SoReal zonnebril zorgde voor een enorme stijging van de populariteit van de Dior zonnebrillen. Nadien bleef het ontwerpteam niet stilzitten. De successen volgen elkaar op. Denk maar aan de verfijnde DiorStellaire of de acetaten versie met de naam SoStellaire. Voor zomer 2020 is de DiorID zonnebril een van onze favorieten, net als de oversized 30Montaigne zonnebril! Ook mannen vinden zeker en vast hun ding tussen de Dior Homme zonnebrillen. Hier zijn we zowel tijdloze klassiekers – maar steeds met die herkenbare Dior afwerking – als  modellen met een futuristisch kantje of ultra-strakke look.

Shop DIOR zonnebrillen

Om de veiligheid van onze klanten, maar ook ons personeel te garanderen, werken we momenteel nog steeds zoveel mogelijk op afspraak. Wens je een Polatest? Dan kan je enkel telefonisch een afspraak maken op 09 386 22 73.

Is het uur waarop je wenst langs te komen reeds bezet? Bel ons gerust op 09 386 22 73. Afhankelijk van het aantal beschikbare collega's & geplande afspraken, bekijken we meteen of een afspraak al dan niet nog mogelijk is.