Fendi

Fendi

FENDI zonneBRILLEN

Fendi, een Italiaans couturemerk met geschiedenis. Wat begon als een kleine bont- en lederwinkel, groeide onder leiding van Karl Lagerfeld uit tot een luxemerk met internationale faam. Het bekende logo, de dubbele F, staat voor topkwaliteit, luxe en innovatieve ontwerpen. Fendi brillen en zonnebrillen zijn dikwijls een voorbode voor de aankomende trends!

Moderne brillen met hippe accenten

Wie Fendi draagt, durft op te vallen. Dat geldt niet enkel voor de zonnebrillen, maar ook voor de optische brillen. Uitgesproken grafische vormen en levendige kleurencontrasten maken deze collectie elegante en modern, maar met een goede dosis FUN! De Fendi zonnebrillen spotten we met regelmaat op de neus van heel wat fashionista’s en bloggers. De ontwerpen zijn dikwijls geïnspireerd door het emblematische logo of opvallende catwalklooks.

 Shop fendi zonnebrillen 

Om de veiligheid van onze klanten, maar ook ons personeel te garanderen, werken we momenteel nog steeds zoveel mogelijk op afspraak. Wens je een Polatest? Dan kan je enkel telefonisch een afspraak maken op 09 386 22 73.

Is het uur waarop je wenst langs te komen reeds bezet? Bel ons gerust op 09 386 22 73. Afhankelijk van het aantal beschikbare collega's & geplande afspraken, bekijken we meteen of een afspraak al dan niet nog mogelijk is.