Gucci

Gucci

GUCCI zonneBRILLEN

Gucci is een Italiaans modebedrijf, opgericht door Guccio Gucci in 1921. Het Italiaanse modehuis Gucci maakt brillen en zonnebrillen voor de echte aanbidders van de ‘Italian Fashion’. Denk: grote monturen en opvallende prints. Alle brillen en zonnebrillen worden vervaardigd in Italië. De meeste monturen zijn vervaardigd uit kunststof en hebben een vloeiende vormgeving. De Gucci brillencollectie omvat zowel hippe, moderne monturen als klassieke brillen met een nostalgische touch.

Logomania & signature colours

Sinds kort pakt Gucci sterk uit met hun eyewearcollectie. Vooral de zonnebrillen zijn ware eyecatchers. Kijk maar naar het opvallende Gucci logo, het gebruik van hun signature colours én de nodige glitter en kleur. Ook de brillen zijn met de nodige aandacht afgewerkt, al blijft het hier iets subtieler.

 Shop Gucci zonnebrillen 

Om de veiligheid van onze klanten, maar ook ons personeel te garanderen, werken we momenteel nog steeds zoveel mogelijk op afspraak. Wens je een Polatest? Dan kan je enkel telefonisch een afspraak maken op 09 386 22 73.

Is het uur waarop je wenst langs te komen reeds bezet? Bel ons gerust op 09 386 22 73. Afhankelijk van het aantal beschikbare collega's & geplande afspraken, bekijken we meteen of een afspraak al dan niet nog mogelijk is.