Marc Jacobs

Marc Jacobs

MARC JACOBS zonneBRILLEN

Het Amerikaanse merk Marc Jacobs is niet meer weg te denken uit de modewereld. Marc Jacobs staat garant voor hippe brillen, maar tegelijk behoudt het merk zijn tijdloze stijl. De ontwerper, die naam en faam maakte door Louis Vuitton nieuw leven in te blazen, houdt het graag speels en frivool. Héél wat beroemdheden laten zich dan ook kleden door de flamboyante ontwerper. Marc Jacobs’ brillen en zonnebrillen zien we meer en meer op de neus van fashionbloggers en celebs!

hippe brillen voor jong & oud

Ieder seizoen verrast Marc Jacobs ons met vernieuwende brillen en zonnebrillen. Zijn ontwerpen zijn dan ook zeer geliefd bij jongeren. De ontwerper voelt perfect aan wat leeft bij jeugd en speelt dit uit met hippe monturen. Houd je van speelse vormen en kleuren? Dan is deze collectie echt iets voor jou.

 Shop marc Jacobs zonnebrillen 

Om de veiligheid van onze klanten, maar ook ons personeel te garanderen, werken we momenteel nog steeds zoveel mogelijk op afspraak. Wens je een Polatest? Dan kan je enkel telefonisch een afspraak maken op 09 386 22 73.

Is het uur waarop je wenst langs te komen reeds bezet? Bel ons gerust op 09 386 22 73. Afhankelijk van het aantal beschikbare collega's & geplande afspraken, bekijken we meteen of een afspraak al dan niet nog mogelijk is.