Oakley

Oakley

ABOUT OAKLEY

Wist u dat het brillenmerk Oakley genoemd is naar de geliefde hond van de oprichter? Het begon allemaal met de visie van Jim Jannard, die de inferieure kwaliteit van producten die hij zelf gebruikte zat was. Het eerste voorwerp in 1975 waarop hij zijn pijlen richtte, was een handvat voor de BMX industrie. En met succes: dat speciale rubber dat ook grip geeft bij transpiratie, wordt nog steeds gebruikt op de oortips en neusbrug van de meeste Oakley brillen en zonnebrillen.

OAKLEY ZONNEBRILLEN

Het speciale rubber is slechts een van de bijzondere en innovatieve elementen van Oakley eyewear. De brillen zijn bijvoorbeeld uitzonderlijk goed bestand tegen warmte en stotenOakley staat voor innovatieve materialen van topkwaliteit met een eigenwijze vormgeving. Hoogwaardige zonnebrillen met een uitgesproken sportief karakter en een extravagante vormgeving.

Een Oakley zonnebril is een ware must have voor wie houdt van een sportieve en actieve levensstijl. De Oakley zonne- en sportbrillen kunnen perfect op sterkte gemaakt worden en dit in de meest sportspecifieke lenstinten. Lees hierover meer in onze rubriek “sportbrillen”.