Prada

Prada

About Prada

Prada is voor modeliefhebbers een bekende naam en ook de zonnebrillencollectie is bij deze ook een toonaangevende trendsetter. Al in 1913 interesseerde oprichter Mario Prada zich voor aparte materialen en texturen die hij op zijn wereldreizen tegenkwam. Denk maar aan verschillende soorten leerstenen, maar ook de typische tortoise print. Deze innovatieve materialen worden met liefde verwerkt tot accessoires, waaronder zonnebrillen, met een avant-gardistisch design die een ingetogen luxe uitstralen. In 1978 nam Miuccia Prada de taak van haar moeder over als hoofdontwerper bij het modehuis.

PRADA zonneBRILLEN

De woorden die Prada het best omschrijven zijn ook van toepassing op hun brillen en zonnebrillen: eigentijds en luxueus, gecombineerd met een moderne visie en vernieuwende benaderingen. Het modehuis zorgt steeds voor subtiele ‘sexyness’ in de vorm van een klassevolle bril of zonnebril die elke man en vrouw een pittige zelfverzekerde uitstraling bezorgt. Prada zonnebrillen zijn elk seizoen weer een musthave accessoire!

Wist je dat Prada ook een sportievere lijn heeft, de Prada Red Line. Deze bestaat uit hele lichte zonnebrillen in diverse stijlen, perfect voor mannen die er een actieve levensstijl op nahouden!