Prada

Prada

PRADA zonnebrillen

Prada oprichter Mario Prada interesseerde zich voor aparte materialen en texturen die hij op zijn wereldreizen tegenkwam. Denk maar aan verschillende soorten leer, stenen, maar ook de typische tortoise print. Deze innovatieve materialen worden met liefde verwerkt tot moderne accessoires die een ingetogen luxe uitstralen. In 1978 nam Miuccia Prada de taak van haar moeder over als hoofdontwerper bij het modehuis.

Eigentijdse zonnebrillen voor man en vrouw

Prada lanceert ieder seizoen toonaangevende brillencollecties. De woorden die Prada het best omschrijven zijn ook van toepassing op hun brillen en zonnebrillen. We zien eigentijdse en luxueuze ontwerpen, gecombineerd met een moderne visie en vernieuwende benaderingen. Het modehuis zorgt steeds voor subtiele ‘sexyness’ in de vorm van een klassevolle bril of zonnebril die elke man en vrouw een pittige zelfverzekerde uitstraling bezorgt. Ook wie wel houdt van wat kleur, is hier aan het juiste adres!

Wist je dat Prada ook een sportievere lijn heeft, de Prada Red Line. Deze bestaat uit hele lichte zonnebrillen in diverse stijlen, perfect voor mannen die er een actieve levensstijl op nahouden.

 Shop Prada zonnebrillen 

Om de veiligheid van onze klanten, maar ook ons personeel te garanderen, werken we momenteel nog steeds zoveel mogelijk op afspraak. Wens je een Polatest? Dan kan je enkel telefonisch een afspraak maken op 09 386 22 73.

Is het uur waarop je wenst langs te komen reeds bezet? Bel ons gerust op 09 386 22 73. Afhankelijk van het aantal beschikbare collega's & geplande afspraken, bekijken we meteen of een afspraak al dan niet nog mogelijk is.