Ralph Lauren

Ralph Lauren

Ralph Lauren zonnebrillen

Ralph Lauren is een Amerikaanse modeontwerper met een grote voorliefde voor de Britse verfijning en elegantie. De tijdloze Ralph Lauren brillen worden vaak gekozen door zij die houden van een elegante, discrete en klassieke stijl. Chique, gedistingeerde monturen met subtiele lijnen, zonder het merkimago uit het oog te verliezen. Ralph Lauren staat niet direct voor trendy, maar eerder voor een high-society stijl.

Hippe & betaalbare brillen

De collectie is zeer gevarieerd. Zo spotten we heel wat ronde of pantos brillen, vintage accenten, maar evengoed klassieke aviators of glamoureuze, oversized zonnebrillen. Ralph Lauren combineert de beste materialen met mooi vormgegeven details, zoals het logo. Bovendien is deze collectie heel budgetvriendelijk. Wil je graag eens een andere zonnebril, maar mag het niet te duur zijn? Dan vind je bij Ralph Lauren vast iets naar jouw zin!

Om de veiligheid van onze klanten, maar ook ons personeel te garanderen, werken we momenteel nog steeds zoveel mogelijk op afspraak. Wens je een Polatest? Dan kan je enkel telefonisch een afspraak maken op 09 386 22 73.

Is het uur waarop je wenst langs te komen reeds bezet? Bel ons gerust op 09 386 22 73. Afhankelijk van het aantal beschikbare collega's & geplande afspraken, bekijken we meteen of een afspraak al dan niet nog mogelijk is.