Tom Ford

Tom Ford

Tom Ford zonnebrillen

Tom Ford blijft één van de Italiaanse parels uit ons gamma. Wist je dat Tom Ford aanvankelijk begon met het ontwerpen van brillen… Pas later volgde cosmetica, kledij en accessoires. Hoewel de Tom Ford brillencollectie enkele tijdloze klassiekers bevat, tracht het label ieder seizoen uit te pakken met vernieuwende ontwerpen. Zo kunnen, zowel de brillen als zonnebrillen, moeiteloos het verwachtingsvolle publiek van de 21e eeuw verleiden.

Van hoorn tot een moderne metaal look

 Je herkent een Tom Ford bril of zonnebril meteen aan de metalen T, ingewerkt in het scharnier van de monturen. Tom Ford houdt van brillen in bruine kleurschakeringen met een duidelijke voorkeur voor ronde of pantos modellen. Uiteraard zien we ook mooie grijstinten, kaki of bordeaux tinten. Probeer zeker ook de – eigenhandig door Tom Ford geselecteerde – hoornen brillen. De designer z’n lievelingsmonturen kwamen voor de gelegenheid in een exclusieve hoornen uitvoeringen. Enkel verkrijgbaar bij geselecteerde opticiens.

Deze winter zien we prachtige combinaties van acetaat met metaal: een metalen neusbrug, elegante metalen veren… Wij zijn fan! Verwacht je aan tijdloze, stijlvolle monturen die meteen in de kijker springen.

 Shop Tom Ford zonnebrillen 

 

Om de veiligheid van onze klanten, maar ook ons personeel te garanderen, werken we momenteel nog steeds zoveel mogelijk op afspraak. Wens je een Polatest? Dan kan je enkel telefonisch een afspraak maken op 09 386 22 73.

Is het uur waarop je wenst langs te komen reeds bezet? Bel ons gerust op 09 386 22 73. Afhankelijk van het aantal beschikbare collega's & geplande afspraken, bekijken we meteen of een afspraak al dan niet nog mogelijk is.