Caroline Abram

Na enkele jaren ervaring in de optiekwereld richt de Française Caroline Abram het bedrijf Filao Paris op. Ze ontwerpt er juwelen, brillenaccessoires en enkele eerste brillen. Als dochter van een opticien en oogarts zit het vak haar in de genen. In 2008 besluit ze voluit voor haar eigen brillenlijn te gaan. Alle Caroline Abram brillen zijn heel vrouwelijk en elegant. De collectie omvat zowel ingetogen monturen, als brillen met uitgesproken en vrolijke kleurencombinaties.

Kleurrijke zonnebrillen met brillenketting

Het valt op dat Caroline Abram dol is op vlindermodellen, die vaak in de collecties opduiken. Zowel in de acetaten of metalen monturen zien we die knipoog naar haar eigen vrouwelijke verschijning! Typerend is het gebruik van verschillende stijlinvloeden en warme, diepe kleuren zoals koper, bordeaux, groen… Een kenmerk dat voortvloeit na jaren op Afrikaanse en buitenlandse bodem. Een unieke, vrouwelijke zonnebril met karakter? Dan ben je aan het juiste adres!

Op onze webshop ontdek je alvast de kleurrijke brillenkettingen van Caroline Abram. De Caroline Abram zonnebrillen vind je in de winkel.

Caroline Abram zonnebrillen en kleurrijke brillenkettingen
Caroline Abram zonnebrillen en kleurrijke brillenkettingen
[products_by_brand brand=”Caroline Abram” count_of_products=”12″]

Op zoek naar een nieuwe (zonne)bril? Maak hier je afspraak.

Op zoek naar een nieuwe bril of zonnebril, wens je een oogmeting of wil je (multifocale) contactlenzen proberen? Kom langs in de winkel of maak online jouw afspraak. Een afspraak is niet verplicht, maar wel handig.

Kom de nieuwste Caroline Abram zonnebrillen passen in de winkel

Winkelwagen
Scroll naar boven