Cartier zonnebrillen

Al meer dan 25 jaar presenteren wij met trots de prachtige Cartier zonnebrillen. Sinds jaar en dag verwent het modehuis z’n cliënteel met pure luxe en staan zij garant voor klasse en elegantie. Met dank aan een collectie die voortdurend vernieuwd en moderniseert, behouden Cartier brillen hun tijdloze karakter en typische Franse charme.

Luxe zonnebrillen met tijdloos karakter

Cartier zonnebrillen zijn er in kunststof, metaal of titanium. Van heel tijdloze zonnebrillen, tot monturen die je ogen volop in de kijker zetten dankzij subtiele details. Zo zijn er modellen met een doublé laag, in 24-karaats goud, bezet met briljanten of afgewerkt met hoorn. Cartier brillen, die er zijn voor mannen en vrouwen, verwijzen vaak naar hun accessoires. Mooie voorbeelden zijn de Trinity ring of Love bracelet. Een stijlvol accent voor de echte Cartier kenner.

Voor meer informatie over de Cartier collectie kan je vrijblijvend contact opnemen of langskomen in de winkel.

Cartier zonnebrillen - exclusieve zonnebrillen met een tijdloos karakter
Cartier zonnebrillen - exclusieve zonnebrillen met een tijdloos karakter

Op zoek naar een nieuwe (zonne)bril? Maak hier je afspraak.

Op zoek naar een nieuwe bril of zonnebril, wens je een oogmeting of wil je (multifocale) contactlenzen proberen? Kom langs in de winkel of maak online jouw afspraak. Een afspraak is niet verplicht, maar wel handig.

Kom de nieuwste Cartier zonnebrillen passen in de winkel

Winkelwagen
Scroll naar boven