Celine zonnebrillen

Het Franse modehuis Celine is opgericht in 1945. De originele winkel, gespecialiseerd in op maat gemaakte kinderschoenen, breidde z’n terrein al snel uit naar vrouwenschoenen en – accessoires. Oprichtster Céline Vipiana bleef tot eind jaren ’90 de vaste ontwerpster. Intussen is Hedi Slimane, eerder nog aan het roer bij Saint Laurent, creatief directeur.

Oversized zonnebrillen in een strak jasje

Celine is een heel populair zonnebrillenmerk. Met iconische klassiekers zoals de Celine Shadow of Celine New Audrey bouwde het merk een sterkte reputatie op. Heel wat celebreties en bloggers worden regelmatig gespot met Celine sunnies.

Je herkent de zonnebrillen meteen aan de massieve acetaten look. Op zich is het een heel minimalistische collectie: eenvoudige lijnen, vrij strak of net heel vloeiend, een klassiek kleurenpalet met hier en daar een knalkleur… De afwerking blijft heel sober. Zo spotten we op de veren meestal een subtiel logo of de 3 herkenbare dots.

Celine zonnebrillen zijn exclusief verkrijgbaar in de winkel. Op onze webshop kan je een cataloog met de recentste modellen bekijken. Contacteer ons voor meer informatie.

Celine zonnebrillen - stoere, oversized sunglasses voor man en vrouw
Celine zonnebrillen - stoere, oversized sunglasses voor man en vrouw

Een nieuwe (zonne)bril kiezen? Maak hier je afspraak.

Op zoek naar een nieuwe bril, wens je een oogmeting of wil je (multifocale) contactlenzen proberen? Kom langs in de winkel of maak online jouw afspraak. Een afspraak is niet verplicht, maar wel handig.

Kom de nieuwste Celine zonnebrillen passen in de winkel

Winkelwagen
Scroll naar boven