Chanel zonnebrillen

Het Franse luxemerk Chanel heeft door de jaren heen een imago van tijdloze klasse opgebouwd. Chanel zonnebrillen kunnen zowel klassieke vrouwen, als jonge fashionista’s bekoren. Het modehuis haalt, voor het ontwerp van de collecties, dikwijls inspiratie uit haar rijk verleden. Denk maar aan de juwelen van Gabrielle Chanel, de locatie van de allereerste winkels of iconische stukken zoals de handtas 2.55.

Een Chanel zonnebril, je musthave accessoire

Voor haar brillencollecties werkt het modehuis steeds met enkele terugkerende thema’s. Die thema’s worden vervolgens verwerkt in de details van de brillen en zonnebrillen. De ‘signature zonnebrillen’ herken je bijvoorbeeld aan het subtiel geplaatste Chanel CC-logo. De chain en quilting collecties zijn respectievelijk afgewerkt met schakels of met gewatteerde veren in leder of stof. En dan is er natuurlijk nog Mademoiselle Coco’s geliefde bloem, de Camelia.

Chanel zonnebrillen zijn, net zoals hun handtassen en juwelen, echte musthave accessoires voor modeliefhebbers. De Chanel brillencollectie is exclusief verkrijgbaar in de winkel, maar je kan de nieuwste zonnebrillen steeds bekijken op onze webshop. Contacteer ons voor meer informatie.

Op zoek naar een nieuwe (zonne)bril? Maak hier je afspraak.

Op zoek naar een nieuwe bril of zonnebril, wens je een oogmeting of wil je (multifocale) contactlenzen proberen? Kom langs in de winkel of maak online jouw afspraak. Een afspraak is niet verplicht, maar wel handig.

Kom de nieuwste Chanel zonnebrillen passen in de winkel

Winkelwagen
Scroll naar boven