Gucci zonnebrillen

Gucci is een Italiaans modebedrijf, opgericht door Guccio Gucci in 1921. Het Italiaanse modehuis Gucci maakt zonnebrillen voor de echte aanbidders van de ‘Italian Fashion’. Denk: grote monturen en opvallende prints. Alle brillen en zonnebrillen worden vervaardigd in Italië. De meeste monturen zijn gemaakt uit kunststof en hebben een vloeiende vormgeving.

Logomania & signature colours

Gucci verrast elk seizoen met een opvallende brillencollectie. Vooral de zonnebrillen – ware eyecatchers – zijn heel populair. Kijk maar naar het opvallende logo, het gebruik van hun signature colours én af en toe de nodige glitter en kleur. Het kleurenpalet bestaat doorgaans uit vrij klassieke kleuren als zwart en havanabruin, aangevuld met het typerende Gucci groen en wijnrood.

Tussen de Gucci zonnebrillen spotten we zowel tijdloze monturen, als vintage en oversized zonnebrillen. Koop de nieuwste Gucci sunnies op de webshop of kom langs in de winkel van optiek Lammerant.

Gucci zonnebrillen - shop online of in de winkel van optiek Lammerant
Gucci zonnebrillen - shop online of in de winkel van optiek Lammerant

Een nieuwe (zonne)bril kiezen? Maak hier je afspraak.

Op zoek naar een nieuwe bril, wens je een oogmeting of wil je (multifocale) contactlenzen proberen? Kom langs in de winkel of maak online jouw afspraak. Een afspraak is niet verplicht, maar wel handig.

Kom de nieuwste Gucci zonnebrillen passen in de winkel

Winkelwagen
Scroll naar boven