Jimmy Choo zonnebrillen

Voor we je meer vertellen over Jimmy Choo zonnebrillen, een korte introductie van het voor sommigen nog onbekende merk. In 1996 begint het verhaal van Jimmy Choo. De ontwerper opent op dat moment z’n eerste, kleine boetiek met schoenen in Oost-Londen. Na een passage in Sex and The City en een feature in Vogue werd de ontwerper al snel gekroond tot een waar accessoire icoon. Het was niet meer dan logisch dat Jimmy Choo zijn aandacht vervolgens richtte op een eigen zonnebrillencollectie.

Glitter & Glamour

Jimmy Choo zonnebrillen zijn er zowel voor dames als heren. Je herkent ze meteen aan de glamoureuze afwerking. Zo zijn er zonnebrillen afgewerkt met glitter, strass of subtiel geplaatste metallic studs. Iedere zonnebril is tot in de puntjes afgewerkt. Dankzij de prachtige accenten springt jouw zonnebril meteen in het oog. Het merk blijft trouw aan een ingetogen kleurenpalet: warme bruintinten, helder grijs, zacht roze of sober zwart.

Houd je van een verfijnde, ultra vrouwelijke look? Mag jouw zonnebril net dat tikkeltje extra hebben? Probeer dan zeker deze elegante zonnebrillencollectie. Je ontdekt de nieuwste Jimmy Choo sunnies zowel in de winkel, als op de webshop!

Jimmy Choo zonnebrillen - shop online of in de winkel van Lammerant

Een nieuwe (zonne)bril kiezen? Maak hier je afspraak.

Op zoek naar een nieuwe bril, wens je een oogmeting of wil je (multifocale) contactlenzen proberen? Kom langs in de winkel of maak online jouw afspraak. Een afspraak is niet verplicht, maar wel handig.

Kom de nieuwste Jimmy Choo zonnebrillen passen in de winkel

Winkelwagen
Scroll naar boven