Linda Farrow zonnebrillen

Luxe brillenmerk Linda Farrow, opgericht in 1970, viel meteen in de smaak bij hippe Londenaars en de internationale jetset. Farrow experimenteerde met tal van vormen en stijlen, maar gaf midden jaren ’80 haar bloeiende carrière op om zich te focussen op het gezinsleven. In 2003 blies haar zoon Simon Jablon samen met z’n vriendin nieuw leven in het merk.

Glamoureuze zonnebrillen in titanium

Linda Farrow zonnebrillen herken je aan het luxueuze ontwerp. We spotten enerzijds stoere, oversized zonnebrillen, maar anderzijds ook vintage ogende modellen. Naast chunky zonnebrillen in acetaat, omvat de collectie voornamelijk verfijnde zonnebrillen in vederlicht titanium. De titanium zonnebrillen zijn steeds afgewerkt met een vergulde topcoat in wit goud, geel goud of rosé goud.  Dat maakt deze zonnebrillen iets duurder dan de acetaten monturen, maar dat zijn ze zeker waard!

Het merk staat bekend om z’n collabs met klinkende namen als The Attico of Dries van Noten. Zo blijft Linda Farrow verrassend uit de hoek komen! Kom deze prachtige collectie zelf proberen in de winkel of neem een kijkje op de webshop.

Linda Farrow zonnebrillen - groot aanbod, advies op maat
Linda Farrow zonnebrillen - groot aanbod, advies op maat
[products_by_brand brand=”Linda Farrow” count_of_products=”12″]

Op zoek naar een nieuwe (zonne)bril? Maak hier je afspraak.

Op zoek naar een nieuwe bril of zonnebril, wens je een oogmeting of wil je (multifocale) contactlenzen proberen? Kom langs in de winkel of maak online jouw afspraak. Een afspraak is niet verplicht, maar wel handig.

Kom de nieuwste Linda Farrow zonnebrillen passen in de winkel

Winkelwagen
Scroll naar boven