Loewe zonnebrillen

Voor we je meer vertellen over Loewe zonnebrillen, duiken we even in het rijke verleden van dit modehuis. Het Spaanse label Loewe groeide uit van een bescheiden leercollectief tot een toonaangevend wereldmerk. Het verhaal van Loewe start in 1846, wanneer een groep ambachtslieden zich toelegt op het maken van lederwaren. Doorheen de jaren bouwden ze een enorme kennis op. Dat vakmanschap combineert Loewe intussen met innovatieve technologieën, wat leidt tot een heel verfijnde productie en luxueus, modern design.

Dertig jaar later nam de begaafde, Duitse leermaker Enrique Loewe Roessberg het roer over. Hij leende z’n naam aan het collectief. Loewe was geboren. Het Spaanse merk kreeg een Duitse naam, waardoor er vaak verwarring is rond de juiste uitspraak. In de Duitse taal klinkt de letter ‘w’ meer als ‘v’. De juiste uitspraak is daarom ‘lo-weh-vay’. Gemakkelijk als je’t weet, maar tricky indien niet.

Statement zonnebrillen

In 2013 wordt Jonathan Anderson creatief directeur. Zijn aanstelling en herontdekking van de merkidentiteit, betekende een grote verjonging van het huis. Daarnaast lanceerde hij de ‘Loewe Foundation Craft Prize’, kunstwedstrijden waardoor het merk van de laatste trends op de hoogte blijft. Dat is te merken aan hun innovatieve en avant-garde collecties.

Tussen de Loewe zonnebrillen spotten we funky designs gemaakt van kleurrijke platen. Het logo pronkt op heel wat zonnebrillen. Sommige zijn afgewerkt met het vierkante L-logo, andere met de speelse, cursief geschreven merknaam. Ben je gek op statement zonnebrillen? Breidt jouw collectie uit met een van de vele Loewe zonnebrillen. Zo ben je telkens een stap voor op de aankomende trends.

De Loewe brillencollectie is exclusief verkrijgbaar in de winkel, maar je kan de nieuwste zonnebrillen steeds bekijken op onze webshop. Contacteer ons voor meer informatie.

Loewe zonnebrillen - ruime keuze, exclusief in de winkel van Lammerant
[products_by_brand brand=”Loewe” count_of_products=”12″]

Op zoek naar een nieuwe zonnebril? Maak hier je afspraak.

Op zoek naar een nieuwe bril, wens je een oogmeting of wil je (multifocale) contactlenzen proberen? Kom langs in de winkel of maak online jouw afspraak. Een afspraak is niet verplicht, maar wel handig.

Kom de nieuwste Loewe zonnebrillen passen in de winkel

Winkelwagen
Scroll naar boven