Oakley zonnebrillen

Wist je dat het brillenmerk Oakley genoemd is naar de geliefde hond van de oprichter? Het begon allemaal met de visie van Jim Jannard, die de inferieure kwaliteit van benodigde producten zat was. Het eerste voorwerp waarop hij zijn pijlen richtte, in het jaar 1975, was een handvat voor de BMX industrie. En met succes: dat speciale rubber dat ook grip geeft bij transpiratie, wordt tot op heden nog steeds gebruikt voor de productie van de veeruiteinden en neusbrug van de meeste Oakley zonnebrillen.

Zonnebrillen voor een unieke sportbeleving

Oakley profileert zichzelf als het sportmerk bij uitstek. Een Oakley zonnebril is een ware musthave voor wie houdt van een sportieve en actieve levensstijl. Bij Oakley stelt men alles in het werk om zowel brillen als zonnebrillen te ontwerpen waarmee sportfanaten hun sport optimaal kunnen beoefenen.

Het speciale rubber is slechts een van de bijzondere en innovatieve elementen. Zo zijn Oakley sportbrillen uitzonderlijk goed bestand tegen warmte en stoten. Oakley staat garant voor innovatieve materialen van topkwaliteit met een eigenwijze vormgeving. Een fietsbril op sterkte? Heel wat Oakley brillen kunnen op sterkte gemaakt worden en dit in allerlei sportspecifieke lenstinten.

Meer weten over de verschillende mogelijkheden die Oakley jou biedt? Van hun beste designs, sportspecifieke zonneglazen tot gepolariseerde lenzen. Neem dan zeker een kijkje op onze sportbrillen pagina of kom langs in de winkel. Wij helpen jou graag verder.

Oakley zonnebrillen en sportbrillen op sterkte - Optiek Lammerant
Oakley zonnebrillen en sportbrillen op sterkte - Optiek Lammerant

Op zoek naar een nieuwe zonnebril? Maak hier je afspraak.

Op zoek naar een nieuwe bril, wens je een oogmeting of wil je (multifocale) contactlenzen proberen? Kom langs in de winkel of maak online jouw afspraak. Een afspraak is niet verplicht, maar wel handig.

Kom de nieuwste Oakley zonnebrillen passen in de winkel

Winkelwagen
Scroll naar boven