Ray-Ban zonnebrillen

De geschiedenis van Ray-Ban begon in 1936, toen fabrikant Bausch & Lomb van de Amerikaanse luchtmacht het verzoek kreeg een zonnebril voor piloten te ontwerpen. Die zogenaamde ‘Aviator’ zonnebril kwam een jaar later ook voor het grote publiek op de markt. En dat was meteen een schot in de roos. Tot op vandaag is de aviator een van dé populairste Ray-Ban zonnebrillen. Het brillenmerk kreeg later de toepasselijke naam Ray-Ban, letterlijk ‘stralen bannen’.

Hippe zonnebrillen voor jong & oud

Ray-Ban bouwde het succes van de Aviator verder uit. Het merk ontwerpt tot op de dag van vandaag hippe zonnebrillen waarvan enkele intussen echte klassiekers zijn. Denk maar aan de Wayfarer, de Clubmaster, de populaire Round Metal zonnebril… Ray-Ban trekt duidelijk de kaart van jongeren en ontwerpt speciaal voor hen hippe, speelse monturen. Met een Ray-Ban bril ben je helemaal on trend!

Bij optiek Lammerant vind je enkel de Ray-Ban zonnebrillen. Voor de laatste optische brillen verwijzen we jou graag door naar onze concept store Frames and Faces. Je vindt er betaalbare brillen voor jong & oud, waaronder de nieuwste Ray-Ban brillen.

Ray-Ban zonnebrillen - Ruime keuze betaalbare brillen voor jong en oud
Ray-Ban zonnebrillen - Ruime keuze betaalbare brillen voor jong en oud
[products_by_brand brand=”Ray-Ban Junior” count_of_products=”12″]

Op zoek naar een nieuwe (zonne)bril? Maak hier je afspraak.

Op zoek naar een nieuwe bril of zonnebril, wens je een oogmeting of wil je (multifocale) contactlenzen proberen? Kom langs in de winkel of maak online jouw afspraak. Een afspraak is niet verplicht, maar wel handig.

Kom de nieuwste Ray-Ban zonnebrillen passen in de winkel

Winkelwagen
Scroll naar boven