Saint Laurent zonnebrillen

Yves Saint Laurent ging op z’n zeventiende aan de slag bij Dior. Hij groeide er uit tot een ontwerper met een typerende stijl en werd uiteindelijk hoofdontwerper van het modehuis. In 1960 richtte Saint Laurent zijn eigen modehuis Yves Saint Laurent – YSL op. Een beslissing die hem geen windeieren legde. Saint Laurent verwierf heel wat bekendheid met de beatnik look, smalle broeken en introduceerde het broekpak voor vrouwen.

Strak, minimalistisch design

Saint Laurent zonnebrillen herken je aan hun eenvoudige, strakke design. Deze brillencollectie voor dames en heren bevat heel wat klassieke modellen, zoals ronde of rechthoekige monturen. Het kleurenpalet bestaat voornamelijk uit tijdloze kleuren als zwart, havana, bordeaux of kristal. Daarnaast spotten we regelmatig subtiele cat-eye zonnebrillen, steeds met die typerende Saint Laurent look. Het mag best wat rock ‘n’ roll zijn! 

Houd je van een subtiel accent? Probeer dan eens de Saint Laurent sunnies afgewerkt met het prachtige YSL monogram. Kies voor een clash tussen goud en zwart of voor een toon-op-toon afwerking zoals een zwarte montuur met zwart logo. 

Je ontdekt de nieuwste Saint Laurent zonnebrillen steeds op de webshop.

Saint Laurent zonnebrillen - koop online of in de winkel van Lammerant
Saint Laurent zonnebrillen - koop online of in de winkel van Lammerant

Een nieuwe (zonne)bril kiezen? Maak hier je afspraak.

Op zoek naar een nieuwe bril, wens je een oogmeting of wil je (multifocale) contactlenzen proberen? Kom langs in de winkel of maak online jouw afspraak. Een afspraak is niet verplicht, maar wel handig.

Kom de nieuwste Saint Laurent zonnebrillen passen in de winkel

Winkelwagen
Scroll naar boven