Tom Ford zonnebrillen

Tom Ford blijft één van de Italiaanse parels uit ons gamma. Wist je dat Tom Ford aanvankelijk begon met het ontwerpen van monturen? Pas later volgde cosmetica, kledij en accessoires. Hoewel de Tom Ford zonnebrillencollectie enkele tijdloze klassiekers bevat, tracht het label ieder seizoen uit te pakken met vernieuwende ontwerpen. Zo blijven z’n brillen moeiteloos het verwachtingsvolle publiek van de 21e eeuw verleiden.

Tijdloze zonnebrillen voor hem & haar

Je herkent Tom Ford zonnebrillen meteen aan de metalen T, ingewerkt in het scharnier van de monturen. De ontwerper houdt van brillen in bruine kleurschakeringen, met een duidelijke voorkeur voor ronde of pantos modellen. Uiteraard zien we ook mooie grijs, kaki of bordeaux tinten.

Dit seizoen zien we prachtige combinaties van acetaat met metaal: een metalen neusbrug, elegante metalen veren… Wij zijn fan! Verwacht je aan tijdloze, stijlvolle monturen die meteen in het oog springen.

Je ontdekt de nieuwste Tom Ford zonnebrillen steeds op de webshop.

Tom Ford zonnebrillen - koop online of in de winkel van optiek Lammerant
Tom Ford zonnebrillen - koop online of in de winkel van optiek Lammerant

Een nieuwe (zonne)bril kiezen? Maak hier je afspraak.

Op zoek naar een nieuwe bril, wens je een oogmeting of wil je (multifocale) contactlenzen proberen? Kom langs in de winkel of maak online jouw afspraak. Een afspraak is niet verplicht, maar wel handig.

Kom de nieuwste Tom Ford zonnebrillen passen in de winkel

Winkelwagen
Scroll naar boven