5 cadeautips voor Kerst & Nieuw

Doen jullie elk jaar van ‘Secret Santa’ met je beste vrienden of familie? Heb je geen idee met welk geschenk je hen dit jaar kan verrassen? Ontdek dan onze 5 cadeautips voor Kerstmis en Nieuwjaar!

5 cadeautips voor de feestdagen

Klaar voor de feestdagen? Een gezellig feestje onder vrienden, bij je ouders rond het haardvuur… Kerstmis is een periode waar heel wat mensen naar uitkijken. Uiteraard horen daar cadeautjes bij! In deze ‘Christmas gift guide’ zetten we onze 5 favoriete cadeautips op een rijtje.

1. Cadeaubon

Beginnen doen we met onze cadeaubon! Heb je een vriend, vriendin, broer of zus die verslaafd is aan zonnebrillen? Is jouw man, vrouw, moeke, vaderlief… wel eens toe aan een nieuwe bril? Met een cadeaubon van optiek Lammerant geef je alvast een duwtje in de goede richting.

Wij zorgen voor een feestelijke verpakking, jij legt hem onder de kerstboom en klaar! Of bestel jouw cadeaubon online, dan landt hij meteen in jouw mailbox.

5 cadeautips voor kerstmis en nieuwjaar - optiek Lammerant
5 cadeautips voor kerstmis en nieuwjaar - optiek Lammerant

2. Stijlvolle brillenketting

De brillenketting is terug van weggeweest! Zet jouw bril of zonnebril extra in de verf met een kleurrijke brillenketting. Het sobere brillenkoordje maakt plaats voor opvallende en extravagante versies. Zo zijn er brillenkettingen in bontgekleurde schakels, zilver en goudkleurige kettingen, vrolijke brillenkoordjes met parels of kralen…

Bovendien is een brillenketting gewoonweg heel praktisch. Je gaat alvast niet per ongeluk op je zonnebril zitten. Ideaal voor de (iets) nonchalantere brillendragers onder ons.

5 cadeautips voor kerstmis en nieuwjaar - optiek Lammerant

3. De perfecte zonnebril

Misschien is jouw vriend of vriendin helemaal gek van een bepaalde zonnebril? Of staat er binnenkort een zonnige citytrip op de agenda… Welke stijl je ook zoekt, bij optiek Lammerant hebben we een ruim aanbod aan merken.

Op de webshop ontdek je de mooiste zonnebrillen van designermerken als Chanel, Chloé, Dior, Gucci, Fendi, Prada, Tom Ford & meer. Ben je benieuwd naar ons complete aanbod zonnebrillen? Dan kom je best passen in de winkel!

5 cadeautips voor kerstmis en nieuwjaar - optiek Lammerant

4. Handige brillenbox of travelcase

Heb jij ondertussen een klein leger aan brillen of zonnebrillen verzameld? Misschien is deze prachtige brillenbox van Garrett Leight dan iets voor jou. Deze ‘travelbox’ kan je meenemen op reis, maar evengoed een mooi plaatsje geven in een kast om zo je brillen te etaleren. Welke 4 (zonne)brillen krijgen er een plaatsje in?

We hebben ook handige opbergboxen van Theo. Die steken – uiteraard – in een opvallend fluokleurtje! In zo’n Theo brillenbox kan je maar liefst 5 brillen opbergen.

5 cadeautips voor kerstmis en nieuwjaar - optiek Lammerant

5. Kleurrijke briletui

Bij heel wat brillenmerken worden de etuis almaar groter. Niet alle klanten vinden dat even leuk of handig. Daarom brachten we onze eigen compacte, maar stevige briletui in leder uit. Deze etui is beschikbaar in 4 verschillende kleuren: zwart, bruin, rood of paars. Voorlopig exclusief verkrijgbaar in de winkel.

Hopelijk haalde je wat inspiratie uit deze 5 cadeautips… Volg ons zeker ook op Instagram voor jouw dagelijkse dosis brillenmode & trends. Prettige feestdagen!

Een nieuwe (zonne)bril kiezen? Maak hier je afspraak.

Op zoek naar een nieuwe bril, wens je een oogmeting of wil je (multifocale) contactlenzen proberen? Kom langs in de winkel of maak online jouw afspraak. Een afspraak is niet verplicht, maar wel handig.

Winkelwagen
Scroll naar boven