back to top
  /  Zonnebrillen

Zonnebrillen

Zonnebrillen van echte topmerken voor hem en haar

Geen zon, maar toch een zonnebril? Natuurlijk! Zelfs op een bewolkte of regenachtige dag, is een zonnebril geen overbodige luxe. Overdag kan het zonlicht, door weerkaatsing in de wolken of op gebouwen, nog steeds onze ogen bereiken. Langdurige blootstelling aan schadelijk uv-licht leidt tot de ontwikkeling van cataract (ook wel staar genoemd) of schade aan het netvlies.

Maar goed, een zonnebril dient niet enkel ter bescherming… Het is natuurlijk ook een heel stijlvol en trendy modeaccessoire.

Zonnebrillen voor dames, heren & kinderen

Zonnebrillen op sterkte

Een gepolariseerde of verkleurende zonnebril om te sporten?

Zonnebril merken

Bij optiek Lammerant vind je zowat alle gekende designermerken. Enkele van onze favoriete zonnebrilmerken voor dames: Chanel, Balenciaga, Dior, Chloé, Celine, Gucci, Prada… en zo kunnen we nog even doorgaan. Voor heren zijn we gek op merken als Cartier, Giorgio Armani, Garrett Leight, Saint Laurent, Tom Ford…

Nieuwe zonnebril? Maak hier je afspraak.

Op zoek naar een zonnebril (op sterkte), eentje met verkleurende glazen of liever een gepolariseerde zonnebril? Kom langs in de winkel of maak online jouw afspraak. Een afspraak is niet verplicht, maar wel handig.

Kom de nieuwste brillen & zonnebrillen passen in de winkel