back to top
  /  Brillen

Bril kopen?

Ontdek onze brilmonturen voor jong en oud

Brillen zijn er in allerlei vormen, maten en kleuren. Samen met jou gaan we op zoek naar een bril die perfect bij jouw gezicht én je persoonlijkheid past. Ongeacht welke stijl je graag ziet: modern, tijdloos, kleurrijk of net heel discreet. Dankzij meer dan 60 jaar ervaring – de winkel is opgericht in 1958 – beschikken we over een geoefend oog. Wij helpen jou met plezier de juiste keuze maken.

Brillen voor dames, heren & kinderen

Types brillen

Niet enkel de keuze van je montuur, maar ook dat van je brillenglazen is belangrijk. Daarbij spelen heel wat factoren een rol. Je brilsterkte om te beginnen. Het resultaat van de oogmeting bepaalt of we jouw glazen moeten verdunnen om een mooi esthetisch resultaat te halen.

Daarnaast informeren we naar jouw dagdagelijkse activiteiten, job en hobby’s. En wat zijn jouw visuele klachten op dat moment: heb je moeite met de kleine lettertjes of eerder last van een slecht zicht in het donker? We vragen dat niet omdat we nieuwsgierig zijn, maar omdat we met die info het beste type brillenglas kunnen bepalen. Van A(rchitect) tot Z(orgkundige), er bestaat voor iedereen een geschikt brillenglas. Dat kan een multifocaal brillenglas zijn, maar evengoed een computerbril die je bij langdurig computerwerk maximaal comfort biedt.

Bril kopen? Klassevolle brilmonturen voor jong en oud - Optiek Lammerant

Bril zonder sterkte

Heb je geen montuur nodig, maar vind je een bril nu eenmaal een prachtig accessoire? Zet jouw ogen in de kijker met een bril zonder sterkte. Je kan deze altijd combineren met blauwfilter glazen, voor een relaxed zicht bij computerwerk.

De voordelen van een aangepast design of coating

Brillenmerken

Ons ruim aanbod merken – gaande van Linda Farrow, Cartier & Dior tot Prada, Saint Laurent of Tom Ford – zorgt dat je bij optiek Lammerant vast en zeker jouw ding vindt! Klik op de button en bekijk een compleet overzicht van alle brillen merken.

Nieuwe bril? Maak hier je afspraak.

Op zoek naar een bril (op sterkte)? Wij geven je met plezier advies in zowel de montuur- als glaskeuze. Kies je best voor een multifocale bril of beter een aparte computerbril? Kom langs in de winkel of maak online jouw afspraak. Een afspraak is niet verplicht, maar wel handig.

Kom de nieuwste brillen & zonnebrillen passen in de winkel