Contactlenzen

Contactlenzen

DAGLENZEN OF MAANDLENZEN

Wat is nu het beste? Dag- of maandlenzen? Dat is persoonlijk. Indien je contactlenzen vlot wenst te wisselen met jouw bril, opteer je best voor daglenzen. Ook mensen met hooikoorts, allergie of droge ogen zullen een groter comfort ervaren met daglenzen omdat deze dunner zijn en meer zuurstof doorlaten. Liever geen bril op de neus, maar genieten van optimale vrijheid en een scherp zicht? Dan kunnen maandlenzen voor jou een oplossing bieden.

Wist je dat er ook multifocale lenzen en nachtlenzen bestaan? In de onderstaande rubrieken gaan we wat dieper in op de verschillende soorten contactlenzen.

Zorgeloos en comfortabel lenzen dragen

Je draagt reeds jaren lenzen, maar hebt klachten? Denk maar aan droge ogen, vermoeide of rode ogen. Bij Optiek Lammerant kan je terecht voor een perfecte heraanpassing van zowel zachte als harde lenzen. Soms is een verandering van contactlenstype of contactlensvloeistof voldoende. Nadien is het aan te raden om je ogen regelmatig te laten controleren. Dat kan binnen ons serviceplan Lenscare Lammerant. Op die manier kan je nog jaren zorgeloos en comfortabel lenzen dragen zonder enig risico.

NU contactLENZEN PROBEREN

Nog nooit lenzen gehad en wil je dit eens proberen? Geen probleem, één van onze contactlensspecialisten meet alles zeer nauwkeurig op en selecteert de voor jou best passende contactlens. Deze lens kan je eerst uittesten en wordt ook uitgebreid gecontroleerd. Stap voor stap wordt de manipulatie uitgelegd, zodat je snel vertrouwt bent met de nieuwe contactlenzen.

Maak nu een afspraak voor het opstarten of controleren van je contactlenzen. Wil je eerst meer informatie, kom dan vrijblijvend langs in de winkel of neem contact op!

Om de veiligheid van onze klanten, maar ook ons personeel te garanderen, werken we in de eerste weken van de heropening (na Covid-19) bij voorkeur op afspraak. Is het uur waarop je wenst langs te komen reeds bezet? Neem dan even telefonisch contact op: 09 386 22 73

Afhankelijk van het aantal beschikbare collega's & geplande afspraken, bekijken we meteen of een afspraak al dan niet nog mogelijk is.