Zonnebrillen heren

Klassevolle zonnebrillen voor heren

Op zoek naar een stijlvolle mannen zonnebril? Met brillenmerken als Prada, Dita, Giorgio Armani of Ray-Ban hebben we in elke stijl – en voor elk budget – een mooi exemplaar in huis.

Daarnaast kan je ook bij ons terecht voor een zonnebril op sterkte. Indien nodig, controleren we eerst je visus aan de hand van een oogmeting. Nadien bekijken we samen welke montuur en welk type zonneglas best past voor jou.

Klassevolle zonnebrillen voor heren
De hipste zonnebrillen merken voor mannen

De hipste zonnebrillen merken voor mannen

Met meer dan 290m2 brillenmode hebben we voor elke man een gepaste zonnebril in huis. Om te beginnen beschikken we over een uitgebreid aanbod topmerken voor mannen. Zo houden we van designermerken als Persol, Tom Ford, Gucci en Saint Laurent, maar hebben we ook heren zonnebrillen van merken als Garrett Leight, Andy Wolf of Moncler. Of je nu fan bent van een stoere piloten zonnebril, een designer zonnebril van Dita of Dior of vintage zonnebril van Persol. Keuze genoeg, dat is zeker!

Ga je naar een festival of vertrek je binnenkort op reis? Dan wil je misschien wel een goedkope heren zonnebril. Een Armani of Ray-Ban zonnebril is heel kwalitatief, maar beschikt toch over een betaalbaar prijskaartje. Wij helpen je graag een mooi exemplaar uitkiezen.

Geraak je niet meteen in de winkel? Op onze webshop ontdek je een selectie van de hipste zonnebrillen voor mannen.

Van een stoere, grote heren zonnebril tot een sportieve piloten zonnebril

Hoewel de meeste mannen net iets minder trendgevoelig zijn dan dames, mag je erop rekenen dat je bij ons steeds de laatste brillenmode vindt. Uiteraard moet je nieuwe zonnebril passen bij jouw karakter en stijl. Ben je gek op een speelse, ronde zonnebril of toch liever een stoer, rechthoekig model?

Mannen zonnebrillen zijn er in allerlei verschillende maten, kleuren en stijlen. Heb je een breed gezicht of net een lang, smal gezicht? Bij ieder gezicht past een andere zonnebril. Voor een brillenleek is het geen evidente keuze. Gelukkig zijn er brillenfreaks zoals ons! Dankzij meer dan 60 jaar ervaring – de winkel bestaat sinds 1958 – kan je vertrouwen op eerlijk en correct advies.

Heren zonnebril op sterkte

Draag je jouw zonnebril op sterkte? Geen probleem, zowat alle heren zonnebrillen kunnen we op sterkte maken. Eerst kies je het gewenste type glas: ga je voor een unifocale zonnebril of heb je nood aan een allround multifocale zonnebril? Met een multifocale zonnebril zie je scherp op alle afstanden: tijdens het autorijden, maar evengoed wanneer je een krant of boek leest.

Daarnaast kan je kiezen uit verschillende glastinten. We bekijken samen welke kleur het best past bij jouw gekozen zonnebril. Meestal raden we aan de originele kleur van het zonneglas te behouden. Heeft de zonnebril die je uitkoos bruine glazen, maar wil jij liever een grijs of groen glas? Alles kan! Of misschien heeft de zonnebril een dégradé effect, maar wil je dat liever niet… Dan kies je toch gewoon voor een uni-kleur zonneglas. Enkele van de populairste kleuren bij mannen: grijs dégradé, uni-kleur bruin of een stoere donkergroene G15 tint. Ook een zonnebril met spiegelglazen kunnen we op sterkte maken. We hebben spiegels in alle kleuren van de regenboog: zilver, goud, blauw, groen, paars…

Is de zonnebril te groot om op sterkte te maken, of laat het ontwerp dit niet toe? Combineer je zonnebril dan met unifocale of multifocale daglenzen. Een heel comfortabele oplossing.

Een gepolariseerde zonnebril of fietsbril

Houd je van zeilen, golfen, fietsen… ? Een zonnebril met polarisatiefilter blokkeert hinderlijke weerkaatsingen op vlakke oppervlaktes zoals een natte rijbaan, water, gras of sneeuw. In de winkel ontdek je heel wat gepolariseerde zonnebrillen: van merken als Tom Ford tot Serengeti. Heb je licht-gevoelige ogen? Meeverkleurende of fotochromatische zonneglazen hebben een iets vaste basiskleur van bijvoorbeeld 60%, maar verdonkeren onder invloed van fel zonlicht tot bijvoorbeeld 97%. Heel handig voor wie z’n zonnebril ook op bewolkte dagen draagt.

Wist je dat we ook de Oakley sportbrillen in ons gamma hebben? Bovendien kunnen heel wat populaire Oakley fietsbrillen, zoals de Oakley Flak 2.0 of de Racing Jacket, op sterkte gemaakt worden. Ook fietsbrillen met een scherm, zoals de Oakley Jawbreaker of Radarlock, maken we door middel van een insert op sterkte.

Lees er alles over op onze pagina rond sportbrillen.

Zonnebril voor heren kiezen? Maak hier je afspraak.

Op zoek naar een nieuwe zonnebril, wens je een oogmeting of wil je (multifocale) contactlenzen proberen? Kom langs in de winkel of maak online jouw afspraak. Een afspraak is niet verplicht, maar wel handig.

Kom de nieuwste brillen & zonnebrillen passen in de winkel

Winkelwagen
Scroll naar boven