Daglenzen

Daglenzen

Daglenzen zijn de ideale optie voor wie een bril wil afwisselen met contactlenzen tijdens het sporten, een avondje uit of op reis. Heb je een speciale gelegenheid, zoals een huwelijk of groot verjaardagsfeest, in zicht? Dan laat je die bril misschien liever eens achterwege.

De voordelen van daglenzen

Ruil je bril of maandlenzen even in en geniet van de vele voordelen van daglenzen:

1. Gemakkelijk & comfortabel: Daglenzen zijn individueel verpakt. Elke dag een nieuw, schoon paar insteken en nadien weggooien. Een makkie. Bovendien zijn ze heel dun en daardoor super comfortabel om te dragen. Heb je last van een allergie als hooikoorts of droge ogen? Doordat je een daglens slechts 1 dag draagt, is de kans dat pollen, vuil en eiwitten zich op het materiaal hechten en uitdrogen, een stuk kleiner dan bij maandlenzen.

2. Hygiënisch: Dankzij de individuele verpakking, heb je geen gedoe met onderhoud, wat daglenzen veel hygiënischer maakt. Niet onbelangrijk voor de festivalgangers onder ons. Ook op reis hoef je dus geen vloeistof mee te sleuren. In hun verpakking worden de lenzen vochtig gehouden. Zwemmen met lenzen? We raden het af. Doe je het toch, gooi dan je lenzen na het zwemmen weg en steek een nieuw paar in!

3. Vrijheid: Je combineert jouw daglenzen met iedere zonnebril die je hebben wil. Daardoor hoeft die nieuwe zonnebril niet telkens op sterkte gemaakt te worden.

een Daglens voor iedereen

Wist je dat er ook multifocale en torische daglenzen bestaan? We kunnen dus heel wat mensen op weg helpen dankzij het ruime aanbod van diverse materialen en lensdesigns.

Draag je momenteel maandlenzen, maar wil je voor de gelegenheid toch overschakelen naar daglenzen? Kom dan even langs in de winkel of bel ons gerust eens op. Samen kiezen we de daglens die het best bij je ogen en levensstijl past. Via het onderstaande formulier kan je gemakkelijk een afspraak maken.

Daglenzen voor een speciale gelegenheid

Sinds 2 november zijn er aangepaste richtlijnen om jouw bezoek aan onze winkel zo veilig mogelijk te laten verlopen. Wij werken vanaf heden, volgens onze normale openingsuren, verplicht op afspraak. Bedankt voor jullie begrip.

Wens je een afspraak voor een Polatest te maken? Dat kan enkel telefonisch op 09 386 22 73.

Is het uur waarop je wenst langs te komen reeds bezet? Bel ons gerust op 09 386 22 73. Afhankelijk van het aantal beschikbare collega's & geplande afspraken, bekijken we meteen of een afspraak al dan niet nog mogelijk is.