Zonnebrillen dames

Trendy en stijlvolle zonnebrillen voor vrouwen

Droom je al even van een nieuwe zonnebril, maar weet je niet waar te beginnen? Ben je gek op de designer zonnebrillen voor dames van Chanel, Cartier, Dior, Gucci of Tom Ford… Bij optiek Lammerant ben je aan het juiste adres.

Zonnebrillen voor dames? Exclusieve designer zonnebrillen voor vrouwen
Zonnebrillen voor dames? Exclusieve designer zonnebrillen voor vrouwen

Exclusief aanbod designer zonnebrillen voor dames

Met meer dan 40 verschillende brillenmerken hebben we voor elke vrouw de juiste zonnebril in huis. Om te beginnen hebben we een divers merkaanbod. Zo houden we van designermerken als Balenciaga, Celine, Chloé, Prada of Saint Laurent, maar hebben we ook zonnebrillen voor dames van kleinere labels als Emmanuelle Khanh, Isabel Marant of Linda Farrow.

Ga jij voor een vrouwelijk vlindermodel, een oversized zonnebril of een tijdloze zwarte zonnebril voor dames? Kom langs in de winkel en ontdek de nieuwste brillenmode.

Kan je niet wachten? Neem dan meteen een kijkje op onze webshop en shop de mooiste zonnebrillen.

Zonnebrillen trends voor vrouwen

De zonnebrillentrends verschillen per seizoen. Wij volgen de laatste modetrends voor jou op de voet! Op onze blog kan je steeds de nieuwste en hipste trends ontdekken. Heb je reeds een uitgebreide collectie zonnebrillen? Dan kan het leuk zijn om een heel trendy exemplaar te kiezen. Investeer je voor het eerst in een kwalitatieve zonnebril? Dan wil je misschien wel een tijdloos exemplaar. Zo zullen ronde zonnebrillen altijd mooi blijven, net als een pilotenzonnebril voor dames of een elegant vlindermodel.

Echter, bij ieder gezicht past een andere zonnebril. Daarom hebben we zonnebrillen in allerlei maten: van stoere oversized sunnies tot kleine zonnebrillen voor dames met een smal gezicht. Ook het model van je zonnebril is belangrijk. Zo zal een ronde zonnebril meer ‘vulling’ geven aan fijne gezichten, terwijl een vierkante zonnebril beter past bij dames met een rond gezicht. Wij begeleiden je met veel plezier bij je keuze!

Dames zonnebrillen op sterkte

Draag je jouw zonnebril op sterkte? Geen probleem, we kunnen zowat alle dames zonnebrillen op sterkte maken. Ten eerste kies je jouw gewenste glasdesign: wordt het een unifocale zonnebril of opteer je voor een allround multifocale zonnebril? Een multifocale zonnebril kan je lekker ophouden en je ziet er scherp mee op alle afstanden: tijdens het autorijden, maar evengoed wanneer je de menukaart bekijkt.

Daarnaast kan je kiezen uit verschillende glastinten. We bekijken samen welke tint het best past bij jouw gekozen zonnebril. Meestal raden we aan de originele kleur van het zonneglas te behouden. Wanneer je het bestaande glas iets te donker vindt, kan je kiezen voor een dégradé effect. In dat geval maken we het zonneglas onderaan iets lichter. Zo creëren we een heel mooi en zacht resultaat.

Afhankelijk van de gekozen zonnebril kan je zelfs beslissen om identiek dezelfde kleur van de zonneglazen te behouden. Bijvoorbeeld als de zonnebril nét opvalt door z’n unieke zonneglazen, dikwijls het geval bij designer zonnebrillen van Dior of Gucci. Is de zonnebril te groot om op sterkte te maken, of laat het ontwerp dit niet toe? Combineer je zonnebril dan met unifocale of multifocale daglenzen. Een heel comfortabele oplossing.

Een dames zonnebril met spiegel of gepolariseerde zonneglazen?

Enkele van de populairste kleuren binnen ons aanbod zonneglazen: bruin dégradé, uni-kleur grijs of een stoere donkergroene G15 tint. Ook een zonnebril met spiegelglazen kunnen we op sterkte maken. We hebben spiegels in alle kleuren van de regenboog: zilver, goud, blauw, groen, roze…

Houd je van zeilen, golfen, fietsen… ? Een zonnebril met polarisatiefilter blokkeert hinderlijke weerkaatsingen op vlakke oppervlaktes zoals een natte rijbaan, water, gras of sneeuw. In de winkel ontdek je heel wat gepolariseerde zonnebrillen: van merken als Chanel tot Serengeti. Heb je lichtgevoelige ogen? Verkleurende of fotochromatische zonneglazen hebben een iets vaste basiskleur van bijvoorbeeld 60%, maar verdonkeren onder invloed van fel zonlicht tot bijvoorbeeld 97%. Heel handig voor wie z’n zonnebril ook op bewolkte dagen draagt.

Dames zonnebril kiezen? Maak hier je afspraak.

Op zoek naar een nieuwe zonnebril, wens je een oogmeting of wil je (multifocale) contactlenzen proberen? Kom langs in de winkel of maak online jouw afspraak. Een afspraak is niet verplicht, maar wel handig.

Kom de nieuwste brillen & zonnebrillen passen in de winkel

Winkelwagen
Scroll naar boven